perjantai 17. kesäkuuta 2011

Uusi blogi ja sen ensimmäinen teksti

Aiemmin olen pitänyt blogia vuodatuksen puolella, mutta nyt kun pitkän tauon jälkeen taas koitan elvyttää tätä bloggaamistani niin tuntui, että pitää vaihtaa koko blogisivustoa ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.

Käsitöiden tekemiseni on vähän kausittaista. Tällä hetkellä ompelukone on surissut ahkerasti ja puikot ja koukut saaneet ihan rauhassa levätä laatikoissa.Tiedossa on siis todennäköisesti enemmän tai vähemmän onnistuneita ompeluksia ja muita askarteluja. Katsotaan kuinka ehdin niitä tänne päivittämään.

Tässä eilen illalla suurimmaksi osaksi värkkäämäni kilpikonna. Tänään vielä täytin ja viimeistelin mutta melkein voisi sanoa, että yhden illan juttu oli tämä. Luulenpa, että pikkumies tykkää :)


Ohjeet tähän löysin loistavalta make it & love it blogista, suosittelen poikkeamaan.


Aurinkoista kesäpäivää ja kiva jos poikkeat uudelleenkin!

7 kommenttia:

 1. Hieno kilppari!! Ja onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen kilppari ja tervetuloa joukkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva blogi sulla! Löysin tänne toisen blogin kautta ja jäin heti lukijaksi, että pääsen jatkossakin lukemaan kivoja värkkäilyjäsi. Itsekkin pidän kaikesta värkkäilystä, lähinnä kuitenkin tulee ommeltua ja neulottua. Käyhän kurkkaamassa blogissani nauravanappi.blogspot.com! :)

  Oletko etsystä tilannut noita pompula/pinni/kirjanmerkki tarvikkeita? Olisiko sinulla antaa niihin suoraa linkkiä? Itse olen tilannut vain niitä nappivälineitä.

  VastaaPoista
 4. Laura: Kiva kun surffaillessa löysit tännekin :) Etsystä olen tilaillu noita pompula, pinni yms tarvikkeita. Näitä kahta kauppaa olen käyttänyt, nopea toimitus ja hyvä yhteydenpito tarvittaessa ollut:

  http://www.etsy.com/shop/sunbeambuttonsupplie

  http://www.etsy.com/shop/everythingribbons

  Vähän erilainen valikoima niin olen sitten kumpaakin käyttänyt ja tuolta everything ribbonilta saa niitä avaimenperä tarvikkeitakin. Sunbeam buttonista sen verran että olen sieltä ostanut myös noita pdf ohjeita ja jonkun taisin saada kaupanpäällekin. On ollu minulle ainakin ihan kannattavat ohjeet ostaa. Selkeät ohjeet siihen miten kannattaa tehdä, eikä tarvi harmaita hiuksia niiden takia kehitellä kun menee pieleen...

  VastaaPoista
 5. Söpö kilppari :)

  ps. Ootko muuten kestovaippoja tehnyt/innostunut tekemän?

  VastaaPoista
 6. Kestovaippoja ja vaatteita ompelin melko isot pinot ennen tän blogin aloittamista, niin en ole niitä täällä sitten esitellyt, kun ovat ehtineet olla jo jonkun aikaa käytössä :) Mutta pari vaippaa pitäs kyllä taas tehdä, niin enköhän tänne ne sitten taas bloggaile, jos saan joskus vaan valmista.

  VastaaPoista
 7. Moi!

  Tosi mukavaan blogiin näemmä juuri löysin, jäänpä lukijaksi! t. Hanna pompannappi-blogista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!