lauantai 31. joulukuuta 2011

Tuubihuivi

Kardemumman talossa -blogissa olen ihaillut viime aikoina ihania tuubihuiveja. Pitihän se sitten itsekin ottaa puikoille.


Lanka: Drops Nepal, 3 kerää luonnonvalkoista
Puikot: 4,5mm
Muuta: Naftin mittanen tuli, johtuuko siitä kun valitsin 4,5mm puikot 5mm sijaan. Luulin että löysälle käsialalleni olisi tuo 4,5 mm ollut hyvä, mutta sitten ei kuitenkaan nuo tilaamani kolme kerää riittänyt.Optimisesti olin tilannut vain ja ainostaan sen kolme kerää.


 Pingotuksessa saunan lauteella. (Tästä kulmasta kun katsoo niin ei ihan kohdalleen osunu kaikki nuppineulat, ja joku kulma ois kaivannu vielä vähän lisääkin :))


 Pituus suoraan puikoilta n 105cm. Pingotuksen ja tuubiksi ompelun jälkeen 60cmx2.

 Vähän kuristus versio tuli. :D Ehkä jollekin lapselle sopii, jos en innostu tilamaan yhtä kerää lisää ja jatkamaan ainakin puolen kerän verran tuota vielä. (Yökkäri jo päällä räpsäisin kuvan nopeasti..)

Tässä kuvassa väri on oikeampi. Luonnonvalkoinen on siis, ylemmät kuvat on otettu salaman kanssa, niin vääristää väriä.


Tilauksen olen saanut harmaasta tuubihuivista. Jos vaikka tammikuun aikana ehdin sen neuloa. Viisampana tilasin suoraan sen neljä kerää lankaa. Ehkä voisin kokeilla Falling water kuviota siihen.

1 kommentti:

  1. Kaunis siitä tulee tästäkin langasta. Kiva, että ohje on ollut onnistunut. Jo toinen bongaamani huivi, joka tehty sillä ohjeella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!