maanantai 30. tammikuuta 2012

Harmaata ja hopeaa

Harmaa kaulakoru juhliin
Pituus n 95cm
Eri kokoisia foliolamppuhelmiä ja itse tekemiä pyöriä, muutamia matellihelmiä ja siemenhelmiä, sekä artistic wire. Tuo kaulakoru syntyi näiden jo aiemmin esiteltyjen tilaustyö pyörä-korvisten kaveriksi.

5 kommenttia:

 1. Kaunis koru, nuo pyörät on ihanat!:)

  VastaaPoista
 2. Nämä tekemäsi korut ovat kyllä niin ihania. :) Mitä hopealankaa olet käyttänyt näissä? Itse taivuttelin tuossa viime viikolla 0,5mm paksuista lankaa, mutta tuntui kyllä vähän turhan ohuelta et näinköhän kestävät lopulta... et varmaan 0,8 tms vois olla parempi. Mitä mieltä olet? :)

  VastaaPoista
 3. Maija: En ole vielä laisinkaan raskinut ostaa hopealankaa näihin mun harjoitteluihin.. Käyttänyt oo 0,8mm vahvuista artistic wireä, jonka pitäs olla tummumatonta hopeanväristä kuparilankaa. Melko helppoa/pehmoista väännellä.

  Hopealangoista tosiaan ei oo juuri kokemusta mutta korvakorukoukkuja tein 0,7mm vahvuisesta puolikovasta hopealangasta, joka vaikutti kyllä aika hyvältä vaikka tuommoisenkin kaulakorun tekemiseen. 0,8mm vahvuinen puolikova oli jo aika jäykkää.. 0,5mm kuulostaa aika ohkaselta, mutta jossain blogissa oli tehty kovasta 0,6mm paksuisesta langasta linkittämällä kaulakoru ja näytti kans ihan toimivalta.

  Tulipas pitkä vastaus mutta toivottavasti oli apua.

  VastaaPoista
 4. Joo, itekin olen tuosta artistic wirestä sit varmaan tehnyt jotain joskus, jotain hopeoitua kuparia se muistaakseni oli..

  Ite vääntelin 1mm paksuisesta parit lenkit ja totesin sen olevan aika raskasta, mut 0,8:n paksuista pystyi vielä aika hyvin väänteleen lenkille. Hinta oli jotain 8 euroa / metri, et ei ihan hirmuisen paljoa. Verrattuna johonkin 2mm vahvuiseen hopealankaan jossa metrihinta oli jo lähemmäksi 45€/metri... :( hopean hinta on viimevuosina noussut aika hyvin, miten nyt kullankin arvo on noussut. Ei siis yhtä kalliiksi kuin kulta, mut siis noussut kuitenkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!