keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Käsityöpaasto

Nyt taitaa vähäksi aikaa hiljentyä blogini päivitykset, sillä keräilin korutarvikkeet pois ompelupöydältäni. Ja nyt kun ne ei ole siinä heti valmiina, niin kynnys aloittaa mitään on aika paljon korkeammalla. Tarkoituksenani olisi pitää kuukausi! hiljaiseloa kaikenkaikkiaan käsityörintamalla. Jos vaikka löytäisi enemmän aikaa nukkumiseen! ja muuhunkin arjen hommiin. Pari korjausompelua tosin on odotellut pöytätilan vapautumista ompelukoneelle..

Mutta nyt esittelen nämä viimeisimmät valmistuneet korujutut, ennen kuin olin vielä päättänyt mitään..
Nämähän siis oli pakko päästä kokeilemaan, kun satuin törmäämään tähän blogiin.


Adjustable Wire Ring Ihan ei tullut sormuksesta yhtä edustava kuin esikuvansa, mutta kelpaa mulle. :) Twice around the world - wire wrapped bracelet
Materiaalit: Hopeoitua kuparilankaa ja makeanvedenhelmiä

Ei menny tämäkään ihan niinkuin piti, mutta ihana tuli silti. Aika työläs oli, mutta rannekorumitta on onneksi aika lyhyt. :)


Turkoosi-kesärannekoru

Niin kuin oli alussa jo puhetta, että keräilin helmet pois työpöydältä, niin siinä keräillessä pujottelin pikaisesti tämän rannekorun. Nuo litteät turkoosit helmet eivät ole aiemmin löytäneet paikkaansa, vaikka monen monta kertaa olen niitä pyöritellyt hyppysissä, ja koittanut tuupata koruun jos toiseenkin. Mutta nyt ihan sattumalta tuli idea tällaisesta simppelistä korusta, joka pääsee kesällä varmasti käyttöön.

6 kommenttia:

 1. No siis mikä tauko! Tanja! Et saa taukoilla nää sun helmet on aina päivänpiristys! :) No ei vais, kyllä sitä pitää pitää taukoo jos siltä tuntuu. Mä tuun joskus ihaileen näitä sun tekeleitä kyllä livenä! Tarttisin kesän juhliin ihania koruja :)

  VastaaPoista
 2. Kunnioitettava päätös pitää taukoa. :) Käsityöaddiktina oon välillä miettinyt samaa itsekin, mutta tuntuu etten vielä(kään) ole tauolle valmis. Pakkotauko kolkuttelee tosin ovella viimeistään toukokuussa kun pitäisi palata hoitovapaalta työelämään ja samaan syssyyn pamahtaa kaivinkone tontille mylläämään talolle perustuksia.. :) Mutta sinä oot kyllä ollut aktiivinen käsityöntekijä vaikka oot töissäkin, reipas! :)

  VastaaPoista
 3. ja vielä piti lisäämäni, että kiitos linkistä, nää menee kokeiltavien listalla kärkipäähän :D

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa??!! taukoa! Vai voiko harrastustauko olla rentouttavaa!! ;-) Ymmärrän kyllä, että jossain vaiheessa pitää myös levätä, jos harrasteet tuppaavat venymään pikkutunneille! Kokemustakin on..

  Mä oon saanut inspiraation sun avainnauhoistasi, mutten ole ideaani vielä toteutellut.. palaan siihen keväämmällä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!