maanantai 3. joulukuuta 2012

Kukkaro

Tuunattu välikoon pussukka. = Kukkaro.Kolikot ja kortit omisa osioissaan.

Eihän tän ompelu niin vaikeeta ollutkaan. Mutta mikäköhän siinä taas keski ideasta toteutukseen. Kiitos työkaverini, aloin tätä prototyyppiä kokeilemaan. :)

11 kommenttia:

 1. Ihana kangas - jälleen kerran ja ideat vain paranee. Kolikkotaskuhan on hyvä olla olemassa, kortit pysyy paremmin ehjinä :)

  VastaaPoista
 2. No ei tuo nyt ihan helppokaan taida olla - tuon sivutaskun ompeleminen näyttää aika haastavalta. Siististi olet saanut onnistumaan!

  VastaaPoista
 3. Iloinen kukkaropussukka:)
  Sulla on aina niin ihanan värikkäät kankaat.

  VastaaPoista
 4. Hauska ja kätevä lopputulos. Mullekkin kotiutui juuri uusi ompelukone, ihanaa päästä huristelemaan.

  VastaaPoista
 5. Miten joku voi pystyä ompelemaan jotain noin pientä?? Mahdotonta..

  VastaaPoista
 6. Kiva kukkaro, itsellä on vastaavaa pussukkaa suunnitteilla ensi vuoden alkuun kera ranteen ympäri menevän nauhan tms.. ja ajattelin laittaa vanun väliin, niin voisi kuljettaa puhelintakin. Mutta proto tekemättä! :)

  Täällä sulla taas vaikka mitä!! Mua tympii toi mun kuvatilanne blogissa ja ollut hyllyllä koko blogi ja muiden seuraaminen. Argh, en saa kuviani pienennettyä enkä jaksa takuta yrittämisen kanssa.. pitänee ottaa velipoika apuun, josko sitten taas pääsisi vauhtiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat selvitettyä blogi ongelmat, kiva ois seurata sun aikaansaannoksia :)

   Mulla on kans semmonen ranteeseen / käsivarteen kuminauhan/nauhan avulla mukana kulkeva pussukka ollu mielessä kauan, mutta miten se nyt on niin vaikeeta alottaa kokeileen :) Kesällä enemmän tarvetta niin ehkä sitä odotellessa..

   Poista
 7. Nätti kyllä on =) Taidolla teet

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!