sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tähtiä

Blogi onkin ollut jo harvinaisen pitkän aikaa ilman päivityksiä. Syystä että täällä ruudun takana on vaivannut pahemman muotoinen laiskuus ja käsityöinnostuksen puute. Ihan täysin en tekemäti ole ollut, mutta toistaiseksi en tilaustöitä voi ottaa laisinkaan vastaan. Tällä hetkellä keskityn tekemään vain oman inspiraation mukaan juttuja, niin eiköhän sitä taas tämä innostuskin palaa entisiin mittoihin ennemmin tai myöhemmin.

Tässä postauksessa nyt tässä välissä syntyneistä käsitöitä. Siis ne jotka olen muistanut kuvata. :)
***

Jo kauemman aikaa tarvelistalla olleet perushousut pojalle. Tähtiä vähän piristykseksi. Ei löytynyt oranssia velouria varastosta, niin tuli sitten ruskeat tähdet. 

Tähtihousut
Kaava: Ottobre Saimi 104/110

Housujen kangas joustofroteeta.


Jospa muistais jatkossa, että ompelukoneen langanväri kannattaa valita samaksi kuin applikoitava kangas, eikä samaksi kuin pohjakangas. (Itselle muistiin että tikinpituus oli 0,4 ja leveys 3.)

Vihreiden housujen applikoinneista tuli paljon siistimmät, kun lankojen välistä ei erota kangasta, toisin kuin noissa turkooseissa housuissa.


Kasvunvaraakin näihin housuihin tuli reippaasti :) Noh, ei heti nouse polviin nuo lahkeet. 

***

Yhden avainnauhankin olen tehnyt. Tutulla mallilla.

Vaaleanpunasävyinen.


***

Syntymäpäivälahjaksi pikatikkinä kynäpenaali.


***

Ja yksi kissapussukkakin. Välikokoa.

***

Aurinkoista sunnuntaita!

20 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet tehnyt. Mä innostuin kokeilemaan patalappuja a' la carte -kirjasta patalappua, saas nähdä millanen siitä tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapa nähdä, eiköhän siitä ihan hyvä tule :)

      Poista
  2. Kivaa kun olet jälleen linjoilla :)
    Mahtavat tähtipöksyt pojalle, enkä minä ymmärtänyt mitään tuosta lanka-asiasta, ihastelen vain miten kivan idean keksit!
    Kauniin sävyinen avainkoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaan silmäänhän ne yksityiskohdat aina pistää. :)

      Poista
  3. Oon kaivannut sua ja miettinyt mitä mahtaa kuulua kun oot ollut hiljaa. Niin sitä hassusti tuntuu että pelkästään blogimaailman kauttakin voisi "tuntea". =) Piristävää kevättä, toivotaan inspiksen paluuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mullekin tulee tunne toisen tuntemisesta ihan vaan kun ahkerasti on hänen blogiaan lukenut. Tää blogiystävyys taitaa ollakkin vähän omanlaatuistaan :)

      Poista
  4. Hih, jotain tuttua minullekkin täällä. =) Se onkin oiva kuvausalusta hopealle, ei liian tumma ja värit ei liian vaaleitakaan. ;D
    Se on varmaan tämä vuoden aika, kun minullakin alkaa tuttu vauhti nyt vasta heräillä. Minäkin sitten olen rauhassa aina ja annan inspiksen herätä itsekseen, pakottautuminen tappaa halun tehdäkkään yhtään mitään. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Taitaa olla vähän ailahteleva/muuttuva tuo inspiraation määrä kaikilla. Rennosti eteenpäin, niin kyllä se siitä.

      Poista
  5. Meinasinkin just pistää viestiä, että missä mennään kun ei ole susta mitään kuulunut. - Kiva kun pistät kuulumisia ja paljonhan tässä on kaunista katseltavaa. Kissakangas on valloittava :)

    Ja minusta nuo housut on tosi taitavasti toteutettu, enkä näin maallikkona osaa paheksua langan väriä, vaan se on just <3. Toivon, että aurinko herättelee Sinua siinä missä minuakin.

    VastaaPoista
  6. Voi mitä ihanuuksia täällä! Housut on kivat! Eikä kukaan huomaa sinisten housujen lankajuttuja, mäkin vaan ihastelin, kuinka kivat on!

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla sinusta:)
    Nuo housut ovat ihania!

    VastaaPoista
  8. ihanat tähtihousut ja idea toimisi varmaan paikkanakin housun polveen, mun tytöillä ainakin hajoo polvet housuista vaikka on tyttöjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, helpompi vain ommella näin uuteen housuun ennen kuin on lahje- ja haarasaumat ommellu kiinni. :)

      Poista
  9. Kiva nähdä päivityksiä sinulta! Tosi kaunis avainnauha:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, minäkin tykkään sun päivityksistä kovasti :)

      Poista
  10. Taukoilu auttaa tosiaan ja erityisesti se, ettei mitään ole jonossa jumittamassa.

    Ja huh, kuinka upean kakun olit taas tehnyt!

    VastaaPoista
  11. Oi, onpa ihanat nuo tähtipökät! Taas kerran on tullut todistettua se, että simppelit jutut on monesti niitä parhaita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!