perjantai 6. joulukuuta 2013

Leivontakärpänen osa 4


Ruusukakku


Pohja, täyte ja muoto idea Kinuskikissan sivuilta, pienin sovelluksin.

Keskimmäisen kerroksen pohja jäi vähän naftiksi niin täyte peitti sen kokonaan reunalta. Eihän tuota valmiissa huomaa. Kovin herkulliselta ei kakut näytä minusta tässä vaiheessa..


Koristelupursotusten ohje löytyy Aatan aarreaitasta. Tällainen onnistuu juuri ja juuri minulta, mutta ne muut Saritan taidonnäytteet jätän väliin ja keskityn ihailuun :)


*****


NAM!!


Reunoille jää aina tuota silppua, joka ei niin esillepano kelpoista ole mutta ne voikin napsia omaan suuhun.. :D

*****



Tuli kyllä niin pehmoisia - ja makeita kun mansikanmakuista tomusokeria käytin. Suosittelen kokeilemaan jos olet vaahtokarkkien ystävä. Näitä taidan tehdä lahjaksi Rapiden ruutujen lisäksi.






*****


Näitä tehdessä kannattaa omistaa lämpömittari ja olla käsitys siitä kuinka kuumaksi kannattaa keittää. Nimimerkillä ensimmäinen erä jäi löysäksi!

*****



Muffineista en itse niin välitä, mutta kyllä nämä nopeasti katosivat parempiin suihin..

*****

Vuokien etiketissä oli ohje parmesaanileipään. Nämä on kuitenkin tehty ilman parmesaania, mutta hyvää tuli emmentalillakin. Vähän ylikohosivat, niin kaunis ulkonäkö kärsi, mutta maku ei :)


Pari muuta leipää, kääretorttuja ja sämpylä erää on taas jääny kuvaamatta...

*****

Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa!

8 kommenttia:

  1. Aivan mielettömiä kaakkuja olet saanut kasaan! Ja nuo rapeat ruudut ovat VARMASTI suussa sulavia!

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja! Kaikkia tekisi mieli tehdä ja syödä.

    VastaaPoista
  3. Oioi, kuinka ihanat herkut olet tehny, tuo kakku kyllä kiinnostaa, pitää jossainvaiheessa kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Valtavan upea ruusukakku! Ja nuo rapeat neliöt voisi pistellä heti suuhunsa. :)

    VastaaPoista
  5. Ihania herkkuja ja ruusukakku näyttää upealta:-)

    VastaaPoista
  6. Voi nam!! Noita ruutuja mun täytyy kokeilla ihan heti ensimmäiseksi!

    VastaaPoista
  7. awww... vaahtokarkkeja! nam nam :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!