lauantai 15. helmikuuta 2014

Positiivisuus propagandaa

Facebook sivullani ei tunnu olevan nykyään muuta tekemistä kun täyttyä kaikilla positiivisilla kuvilla, lausahduksiaa ja teksteillä, kun olen tykännyt niin monetsa positiivisuus sivustosta. Tässä muutamia poimintoja sieltä (toinen taisi olla kyllä pinterestistä..), joista tein kokeilumielessä lasikapussikorut

***

Kumpi on sinusta parempi tällä hetkellä?

16 kommenttia:

 1. Mä tykkään enempi tuosta turkoositaustaisesta :) Sopii tuon mustan kanssa ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Vaikean valinnan heitit...no sanotaan tuo eka! :)
  Positiivista lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Mistä ostat nuo mustat korupohjat,jos saa tiedustella:) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsystä olen tilannut. Olikohan muutama linkki tuolla sivupalkissa (joka ei näin kännykällä selaillessa nyt näy..)

   Poista
 4. hauskaa sanaleikittelyä tuossa ekassa :)

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen on hauska :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kommenteista! Näköjään kirjoitusvirheitäkin tullut tuohon tekstiin ihan riittämiin :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Saako kysyä millaista liimaa käytät? tilasin Annie Howesin liimaa-sitä odotellessa kuhan maailmalta saapuu!

  VastaaPoista
 8. Moikka! :) Oletko tulostanut turkoosiin koruun valmiin tekstipohjan vai kirjoittanut ja tulostanut sen itse värilliselle paperille? Saakohan mustia korupohjia Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstin olen tulostanut. En ole kokeillut miten erilaiset mustekynät reagoisi liiman kanssa mutta vähän epäilyttää onnistuisiko, kerro jos kokeilet :)
   En ole ainakaan törmännyt mustiin korupohjiin kotimaisissa nettikaupoissa, mutta viimeaikoina en ole tosin suuremmin niitä sillä silmällä selaillut..

   Poista
 9. Selvä, kiitti! :) Olen ihan aloittelija näiden korujen kanssa. Mistähän kannattaisi ostaa kapussikoruihin tarvikkeet? Nettikauppoja on niin monia.. Niin ja oletko kynsilakkakoruihin maalannut lakan suoraan kapussiin vai ns.uittamalla veteen jossa on lakkaa? HJotain olen opiskellut että tarvitaan hopealevyä, kolikkoleikkuri, punsselit ym.. Mistähän siihen saisin lisää tietoa? Ja kuinkahan tehdään sormus hopealevystä? Paljon tuli kysymyksiä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomailtahan itse olen tilannut joten tarkempaa vertailua kotimaisien kauppojen välillä en ole tarvikkeissa tehnyt. Eiköhän aika samaa tavaraa ole, joten hintavertailua vaan tekemään.
   Itse olen kynsilakkakorut tehnyt lakkaamalla kapussin pohjan suoraan, voi tosiaan tehdä muutoinkin.
   Punsselointi ja levyjutut olen sivuuttanut kokonaan :) Niissä en osaa auttaa. Surffaillessa aina toisinaan ohjeisiin ja blogeihin törmännyt joista varmasti löytyy apua sinullekin joten googlettelemaan vaan. Englannin kielellä saattaa löytyä helpommin.

   Poista
 10. Tosiaan jäi lause pois tuosta ennen kuin rupesin hopeasepän välineistä kirjoittamaan. :D Mutta kiitos sinulle vinkeistä ja mukavaa kesänjatkoa!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!