perjantai 21. marraskuuta 2014

Kännykkäpussukka kokeiluja

Aika monta kuukautta mielessäni olen mietiskellyt hyvää pussukka mallia kännykälle. Täälläkin blogissa näkynyt kaikenlaisia, mutta ei oikein vielä semmoista hyvää mallia ole löytynyt. Semmoista joka olisi kiva tehdä, ja olisi kuitenkin käytännöllinen. Lähdin kokeilemaan vähän erilaisia, tässä kolme ensimmäistä protottyyppiä.


Possukuvioisesta puuttui läppä, lehmäkuvioisessa tasku hankala käyttää ja ompelu muutenkaan niin innostanut, seeprakuvioisessa oli läppä mutta yksi tasku oli jotenkin liian vähän ja hankala käyttää ainakin noin ommeltuna.


No mutta, seeprakuvioisen ja possukuvioisen pussukan mallien mukaan jatkettiin:

Taskutus possukuvioisesta ja läppä seeprakuvioisesta. 
Näissä mallattu jokaiseen aina vähän erilainen läppä ja kaulanauhan kiinnitys.Oranssin pussukan mallinen läppä ja nauhan yhdistäminen vaikutti toimivimmalta.Ja sitten siitä kaavasta eteenpäin pari pinkkiä pussukkaa:


Nauhoiksi näihin letitin mokkanauhoja. Kiva ja pehmeä nauha.

Sisältä.Ja mustat sitten samalla tyylillä kuin pinkit, jotka vaikutti juuri semmoisilta kuin olin ajatellut. 
Toimivin malli ainakin omiin tarpeisiin, toivottavasti jonkun muunkin, 
kun enhän minä näin montaa itse tarvitse.

Kaulanauha tai yliolan nauha kulkee tuolla läpän muodostamassa kujassa.


Läpän saa taitettua myös siististi tuohon sisälle jos sille ei ole tarvetta,


Paria ensimmäistä lukuunottamatta nämä ovat kokoa Samsung galaxy S3 tai 4.
Kankaat ja tarvikkeet omista varastoista.

8 kommenttia:

 1. Kauniita ja käytännöllisen näköisiä:-)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Ja näyttää toimivan mallisilta. Ite oon miettinyt että tekisin kanssa pussukoita kun aina tulee jämä kankaita, mutta nyt kun näkee kuinka moni vaiheinen työ noin pieni asia on, taidan harkita vielä :)
  Onko pussukka juuri sopiva s3/4.lle? Mietin vain jos tuo kissakuvioinen on ylinmääräinen ja sinne mahtuisi s5 niin voitaisi neuvotella hänen uudesta kodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja anteeksi myöhäinen vastaus. Sähköpostini on näköjään luokitellut viime aikoina kommentti-ilmoitukset roskaposteiksi, enkä aiemmin viestiäsi ole huomannut. Mutta siis juuri sopiva on minun s4:lle ja jos oikein muistelen, s5 on sen verran isompi, etten usko sen tähän pussukkaan oikein istuvan, tai ainakaan niin että mukava olisi käyttää.. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Itsekkin tehnyt täällä kokeiluja, mutta siinä onnistumattan. Sun puddukan kiinnitys näyttää hyvältä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei aina näiden pikku pussukoiden tekeminen olekaan ihan niin yksinkertaista :)

   Poista
 4. Mulla on käytössä sun tekemä kaulakoru, ihanat kivat karkkikorvikset, hämis-avaimenperä ja kännykkäpussi! :D ihania, ne korvikset on semmoset missä on sitä lakua? Kolme eri väristä neliön muotosta palasta päällekäin. En nyt muista mitä nameja on nimeltään, mutta tosi kiva idea korviksiin! :)

  VastaaPoista
 5. Niin joo ja eilen ostin kirppikseltä mihin on lahjotettu. Luki paketissa blogin osoite niin oli ihan pakko tulla katselemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!