perjantai 10. elokuuta 2012

Lomailua ja Kaulakorulle kaverit


Kesälomareissu on tehty. :) Vielä on lomaa jäljellä, mutta toistaiseksi kaikki käsityötarvikkeet ovat saaneet olla ihan omassa rauhassaan, ja olenkin keskittynyt kaikkeen muuhun. Laitoin tänään kyllä hakemusta Sukkasato 2012 -tempaukseen, että josko sitä vaikka siihen valmistuisi. Katsotaan nyt.. Mutta jottei olisi ihan käsityötön postaus, niin kerronpa teille jo ennen lomaa tekemistäni jutuista:Työkaverini toi minulle tällaisen helmikaulakorun, jolle toivoi kaveriksi korvakoruja ja rannerengasta. Kaulakorun helmet taitavat olla 5mm kokoisia ja pujoteltu helmisilkkiin tai muuhun helmityölankaan. En ole ihan varma mitä helmiä korussa oli, mutta en usko että makeanvedenhelmiä ainakaan. Kaunis ja ajaton kaulakoru kuitenkin.

Hieman sain ohjeita, mutta melko vapaat kädet sain toteuttaessani korvakoruja ja rannerengasta. Rannerenkaasta työkaverini toivoi kuitenkin kolmirivistä ja muistivaijeriin tehtyä.


Täsmälleen samanvärisiä helmiäislasihelmiä en löytänyt. Valkoiset oli vähän liian valkoiset, ja kermanvalkoiset oli liian kermaiset. Näitä kahta kuitenkin yhdistelemällä sain mielestäni ihan toimivan kokonaisuuden. Väleihin laitoin keltakultaisen värisiä siemenhelmiä.

Korviksia tein kahdet kappaleet, kun en osannut päättää kumman malliset tekisin.


Tässä vielä koko setti.

8 kommenttia:

 1. hieno setti, hyvin sopivat yhteen tuon kaulakorun kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava setti! :) Keltakultaiset on oiva ratkaisu - koko setti on edustava . Kato nyt, ettei itikat kokonaan sua syö!

  VastaaPoista
 3. Auts mikä itikoiden ravintola!
  Korusi sopivat täydellisesti kruunaamaan hieman yksinäiseltä näyttänyttä kaulakorua. Onnistunut työ,hyvä sinä:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja :) - mukavaa elokuun jatkoa sinulle, Ronja

  VastaaPoista
 5. Ihania. Kiva, että lähdit sukkasatoon mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kokonaisuus. Nuo muistivaijerirannekorut on kyllä niin upeita että!

  VastaaPoista
 7. Paniikki, paniikki! Uutta reissua pukkaa joulukuussa. Eihän sinulla sattuisi olemaan varastossa lisää muutamaa niitä matkalaukkutageja? :D On nimittäin nyt jo useassa reissussa hyväksi todettu se arpajaisvoitto, että ilomielin hankkisin niitä sukulaisillekin :) sähköposti oli se wingless (ät) luukku . com jonne voi mahdollisia saatavuus/hintatietoja lähettää, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. voijettä! Sinulta tuo korutaide onnistuu!! HIENO!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!