tiistai 18. syyskuuta 2012

199. blogiteksti

Huhhuh. Onhan tullut tänne muutama juttu kirjoiteltua. Tämä siis tosiaankin on 199. blogitekstini, ja lukijoitakin on tullut matkan varrella aikas monta. Kiitos teille ja muillekin kuin virallisille lukijoilleni. Tiedän teitäkin olevan :) 30 000 käyntiäkin täyttyy kohta niin ajattelin, että kyllä näissä on jo aihetta suunnitella arvontaa! Mutta ei siitä sen enempää vielä, jätetään se tuohon 200. postaukseen.

**********************

Täällä ollaan töiden ja kaiken muun touhun keskellä hommailtu kaikenlaista pientä.

 Sukkasato on käynnissä, mutta nämä tilamani langat taitaa jäädä sukkasadon jälkeiseen aikaan. Minulla on yhdet sukat kesken kyllä aiemmin ostetusta langasta, mutta jotenkin se vaan takkuaa, kun on niin ohutta.. Taidan vähän luistaa periaatteestani, että ensin tehdään ensimmäisenä aloitettu valmiiksi.. Nokun, mutkun, se ei vaan tunnu luistavan..

 Harmi kun näiden vyyhtien pehmeys ei välity teille sinne ruudun taakse.Iltahämärissä solmin muutaman avainnauhankin. 

Tällä erää pujottelin solmujen väliin oranssia ja violettia sekä punaista ja vihreää. 
Nauhana laadukas mustan värinen vahattu puuvillanauha, puuhelmet 12mm kokoisia.

Kuvasta voi bongata myös tämän tyylisten avainnauhojen tekoon tarvittavat välineet. Teen yleensä valmiin setin pieneen minigrip pussiin, jossa nauhat on valmiiksi leikattu ja mukana myös tarvittavat helmet. Helppo ottaa sitten vaikka matkaan mukaan. Lisäksi tarvitaan mittanauhaa, parsinneulaa, sakset ja jonkin mihin nauhanpään kiinnittää solmimisen aijaksi. Minulla on tuo kahvikori toiminut hyvin. On tarpeeksi painava ja tukeva, että pyssy paikallaan ja reunaan saa rapulukon kiinni. Toisaalta kori on myös mukavan kevyt, että saa liikuteltua sopivalle etäisyydelle nauhan valmistumisen mukaan. Ei tarvi paljoa  tai sen suurempia välineitä tämä harrastus, sopivaa iltapuuhaa.

***********************2 kommenttia:

  1. OOOH mitä lankaherkkuja. Upeita ovat myös nuo avainnauhasi. Olisiko tuollainen mahdollista saada ostettua enkulille, pysyisi ainakin avaimet mukana. Jos on, niin lähettäisitkö hinnan maaki@netti.fi

    VastaaPoista
  2. Nami mitä lankoja ja värejä!Niin vain syksy tulee =) Pitäisi itsekin ottaa puikot esille, jos vauva joskus antaisi niitä naputella

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!