torstai 1. marraskuuta 2012

Kaikenmoista pientä

Puuhelmiavainnauhoja. 
Näistä tuli kyllä "hitti ja huti" sanontaa lainatakseni ihan huteja. Mutta en jaksanut purkaa. Ainakaan vielä.

Kuusi kännykkäpussukkaa.Kännykkäkoruja. Tai oikeestaan miellän nämä itse ennemmin vetoketjun päähän pussukkaan tms.
Ihan simppeli malli, sopii mulle kun tykkään simppelistä. :)

Kuva vielä toiselta kulmalta.Nuppilukkokukkarokokeilua. Ei menny vieläkään niin kuin piti. Ehkä kokeilen taas vuoden päästä uudestaan..


Tässä kuvassa ehkä eniten sitä mikä meni pieleen tässä silmälasikotelossa. Ei istu ei, menee ihan ihmeellisesti ruttuun tuo pohja ja on tönkkö,.

No silmälasit tänne kuitenkin mahtuu.Toinen kukkaro kokeilu.


Saumanvarat mitotin sitten ihan pieleen, ja lopulta päädyin taittamaan toisesta päästä, että sain liimattua kuitenkin kehykseen.

Pelkällä liimallakin tuntu pitävän hyvin, mutta kun monelta suunnalta oon kuullu, että nämä pitäisi vielä puristaakin kiinni, niin pysyisi varmemmin.....  Puristuksen jälkeisen tilanteen näätte kuvasta. Miten noin hyvin onnistuinkin..
Arg. Nuo varastosta löytyvät kukkaronkehykset hautaan taas x-ajaksi perimpään nurkkaan. Palataas asiaan paremmilla hermoilla. :)

Musta-valkoinen setti.
Kaulakoru ja kaksi rannekorua.
Puuhelmet 20mm, 16mm ja yksi 4mm. Nahkanauha 1,5mm.Näistä tuli saajalle pikkusen pienet, niin kuvaamisen jälkeen ovat siis saaneet vielä yhdet mustat helmet mukaan.


Avainlenksuja.
Puuhelmet 8-12mm.
Nää on tämmösiä mitä koululaisetkin osaa tehdä.. Mutta kun ei täällä taloudessa oo yhtään koululaista, joka tekis näitä käytännöllisiä avainlenksuja, niin teinpä siis itse.

4 kommenttia:

 1. Nyt olet turhan kriittinen, nämähän ovat ihania!
  Ja oletpa ahkeroinut!!

  VastaaPoista
 2. Siis sulla on täällä vaikka ja mitä! Olet kyllä kone! :)

  Olen kyllä käynyt kurkkimassa, mutten ole ehtinyt kommenttia heittää! Kiireistä aikaa tämä loppuvuosi! ;) Pitäisi itsekin aloittaa yhden naisen pussukka-talkoot! :)

  Ja sun haastekin on vielä laittamatta ilmoille.. se tulee kyllä jonain päivänä! :D Magneetit muistuttavat minua siitä joka päivä astianpesukoneen kyljessä!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet tehnyt! Mulla myös ongelmia tuon lukkosysteemin kanssa, joten teenkin vetoketjut pussukoihin.

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäitä nuo avainnauhat - varmaan tuo harmaa väri antaa oivan säväyksen muiden joukkoon. Tykkään myös nuppilukkokukkaroista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!