perjantai 9. marraskuuta 2012

Korvaan, heijastimeen, kännykkään

Näyttävät ja pirtsakat :) 
Tässä puuhelmet 4-12mm. Soppii hyvin siihen aiemmin valmistuneeseen kaulakoruun. 


Fimoiluakin koitin pitkästä aikaa. Tällä kertaa pyöreitä englanninlakuja korviin.

Hopeiset pitsikukkaset.
Sain yhden helmitilauksen mukana kerran keräilyvirheen vuoksi tämmöisiä kukkia. Oikeasti ovat siis salpalukon toinen osa. Näyttävä ja kaunis osa oli minustan näin yksistäänkin, niin pääsi korvakorukoukun päähän. Mallasin erilaisia helmiä tuohon keskelle, mutta kyllä se vaan toimi ilman parhaiten.


Työpaikan pikkujouluihin väänsin omiin korviin tämmöiset. Kilisi mukavasti korvan juuressa kun pää heilahti. Ei kuitenkaan liian kovaäänisesti.


Nämä on heijastimen naruja. Pituutta n. 15cm. Idea lainattu Eijan korukopasta.

Tivoliväreissä. Näihin tuhosin pieniä säröhelmiä, joille en muuta paikkaa ole keksinyt. 


Pari enkeliä vielä lisää, kun osia osui silmään.Fimoillessa syntyi myös yksi tämmöinen. Huomanneette uuden lappusen myös, millä olen näitä käsitöitäni koittanut nimikoida. Ompeluksiin voi saumaan ommella "tuotemerkin", mutta koruillessa pitää keksiä ihan muut konstit.


Helmilaatikoita kaivellessa myös törmäsin noihin kehystettyihin pisarahelmiin. Heti tuli idea, että voisivat toimia näinä kännykkäkoruina. Ja Pikkumaista blogista sainkin taas uuden idean laittaa tämmöisen hilavitkuttimen muistitikunkin perään. 

Näillä mennään viikonloppuun. Rentouttavaa sellaista kaikille!


7 kommenttia:

 1. Siellä on taas paja pyörinyt täysillä. ;D
  Mulla tuppaa työt hidastamaan tehtailua, vaikka eipä sillä että mulla olis tarvekkaan tehtailuun, taitas paikat olla täynnä aikasta pian. ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania tuotoksia. Tuo heijastin ketju alkoi minua kiinnostamaan..pitäsköhän kokeilla joku avainketju raadella materiaaliksi. Parempi tollanen klipsi nauha kun hakaneula pepussa :D

  VastaaPoista
 3. sieviä pieniä juttuja, heijastin ketju oli kätevä

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita kaikki!
  Ahkerasti olet touhunnut :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita ja ihania. Tuo heijastin ketju on tosi kiva keksintö, voi kun osaisin itse tehdä. En ole unohtanut sinua, jos vielä muistat mistä on kyse? Jossain vaiheessa saat kyllä jotain itsetehtyä. Osa mulla onkin valmiina odottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan mistä on kyse :) Kaikessa rauhassa täällä odottelen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!