perjantai 20. huhtikuuta 2012

Blogitunnustus nro 4

Haaste

Viimeksi kun kirjoittelin saamastani tunnustuksesta taisin mainita, että en niitä eteenpäin laittaisi, mutta nämä Sinulle-blogin Katjalta saamani haasteet olivat kuitenkin sen verran kiinnostavia, että taidan vähän poiketa tuosta linjastani. Ja jos oikein tulkitsen, niin tätä ei edes tarvitse laittaa varsinaisesti eteenpäin vaan, vain listata mielenkiintoisia blogeja.


Tämän tunnustuksen mukana tuli siis haaste listata tutustumisen arvoisia alle 200 lukijan blogeja, tässä minun kahdeksan valintaa tällä erää:

Pirkko-täti
Cutie
Aina on aikaa
Hääräämö
Annukan aurinkoiset
Mian tekeleet
Kastehelmi korublogi
Sukkasillaan

ja tunnustuksen mukana tuli lisähaaste, jossa pyydetään kirjaamaan viisi asiaa tai tavaraa, jotka olisivat polttavalla hankinta- tai toteutuslistalla. Ja tässä haasteessa vain mielikuvitus on rajana :)

1. Sähköpyörä. Sillä saisi kevyesti vedettyä mukanaan pyöräperäkärryä. Voisinpa veikata, että auto olisi aika turha kapistus kesäisin, jos omistaisin sähköpyörän.

2. Kielitaito. Kaipaan edelleen varsinkin parempaa puhumistaitoa eri kielille. No jos nyt edes alkaisi tuosta englannista. Mikähän siinä puhumisessa on niin vaikeaa, kun kuitenkin ymmärtää luettua ja kuunneltua.

3. Käsityöhuone. Ja paljon aikaa tehdäkin niitä käsitöitä, mutta toisaalta en haluaisi, että se aika olisi kauheasti enempää pois ainakaan pojan kanssa viettämästäni ajasta. Työajasta voisin tinkiä :)

4. Aikakone, tai 6h lisää tunteja vuorokauteen. kts edellinen. Hassua, sillon joskus kun ei ollu mitään ongelmia ajan riittävyyden suhteen, niin ei juuri saanu mitään aikaseksi. Nykysen mittapuun mukaan varsinkaan.

5. Ihania käsityötarvikkeita. Kankaita, lankoja ja korutarvikkeita nyt ainakin. Tarkkana saa olla ettei tule vahingossa hamstrattua liikaa kaikkea ihanaa... Joskus tosin myös tuntuu, että ihana kangas menee pilalle, jos sitä rupean leikkaamaan.

3 kommenttia:

 1. Olipas kiva lukea sun listaa :) Tunnistan itseni niin tuosta viimeisestä lauseesta, sillä mun trikoovarastot on paisunut ihan hulluna tässä viime aikoina ja mietin, että mitä ihmettä niitä ihania kankaita tarvii mukamas säästellä.. pitäs vaan antaa saksia käydä, kun ne kankaat on vielä mieluisia, ettei käy niin, että vuosien päästä miettii, että miksiköhän tästäkään ei sillon aikanaan voinut tehdä mitään, kun nyt tuo kuosi on ihan "kasaria" :D

  VastaaPoista
 2. Mukava lukea sun hankintatoiveista. Olen kans kuullut, että sähköpyörä on tosiaan kätevä vetää peräkärryä. Suomessa spyörät taitavat vielä olla aika harvinaisia. Kiitos tunnustuksesta. Hiljattain vastasin samanlaiseen haasteeseen, niin nyt en taida laittaa sitä eteenpäin. Oli kuitenkin oikein kiva saada se.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa nippelitietoa sinusta;)
  Kun mietit sitä PIF-juttua, niin voisin vinkata, että pitäisin paljon esim. villasukista,koko 37 ja väljä varsi. Tai sit tommonen toiletti/meikkipussukka . Mutta sinä itse olet lahjan tekijä ja taitava oletkin.Mulla ei nuo ompelut oikein maita,ainoastaan virkkaan ja neulon,mutta nyt ei oo niihin ispistä. Tää aloittelevan koruilijan aika menee ihan helmipyörteissä. Ja haluaisin oppia hopeatöitä tekemään. Hyvää viikonloppua sulle. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!