sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kalapipo

Piti surauttaa pojalle pikaisesti vähän kevyempi kevätpipo. Ensimmäinen versio oli pienen mittavirheen takia sopiva omaan päähän, ja sitten kun vähän kavensin, niin vielä mahtuu juuri ja juuri pojan päähän. :)

Kangas: Oranssia merinovilla interlockia ja aplikaatio mustaa joustofroteeta
Valmiilla pipolla korkeutta 19cm, leveyttä n.35cm. Pojan (1v 3kk) päänympärys 48,5cm. (*korjasin päänympäryksen :)) Pipo on vuoreton, käänsin vaan alhaalta vähän reilummin, niin että korvilla olisi kaksinketainen kangaskerros.Mallia pipon ompeluun otin Pikku Piltin hyvästä ohjeesta.
Toinen ihan kokeilemisen arvoinen ja yksinkertainen pipo ohje löytyy MakaMarr blogista.
Ja onhan näitä pipo ohjeita vaikka kuinka monta muutakin eri blogeissa, mutta laitetaan nuo nyt muistiin kun on itselle mieluisimmat.

(11.4.12 *korjasin päänympäryksen :))

9 kommenttia:

 1. Tosi ihana pipo,ja kyllä se varmaan vähän käytössä venyy.Kiva tuo kalakuvio.Sopis kalamiehille onkireissulle ,eikä sorsastajat yms. metsästäjät ampuisi sorsina tai hirvinä.

  VastaaPoista
 2. Suloinen pipo. Ruoto on ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Hieno!

  Ja valtaisa kasa puuvillasta edellisessä! Ihania!

  VastaaPoista
 4. Hieno pipo =) Mistäs muuten ostat tarvikkeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merinovilla on Sampsukasta ja joustofrotee tais olla jotain housuista ylijäänyttä, mutta kangas alunperin Metsolasta tilattua. Onhan noita paljon muitakin nettikauppoja, mitä oon käyttäny kangasostoksiin kuten fabriina, hanheli ja jny nyt ainakin....

   Poista
 5. Ok kiitos :) suunnitteilla olis alkaa käyttään tota ompelukonetta jotta voisin ees kokeilla tehä pojulle vaattei =) tai jotain muuta :)

  VastaaPoista
 6. varmaan painovirhe tossa päänympäryksessä? Meidän neidillä pää on 46cm.. Niin tuo 38,5cm tuntuu aika pieneltä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!