maanantai 9. huhtikuuta 2012

PIF

Jaa mikä ihmeen PIF. 

Anna hyvän kiertää (also known as PIF=pay it forward exchange)

Ideana on se, että kolme ekaa blogiin kommentoinutta saa jotakin itsetehyä 6kk aikana. Heidän pitää puolestaan antaa sama lupaus blogissaan, ja tehdä kolmelle heidän blogissaan kommentoineelle jotakin itse käsin. Kyse voi olla neulotusta, virkatusta, askarreltusta, ommellusta, piirretystä, maalatusta, värjätystä.. jne. Ei mitään suuria vaatimuksia ole, kunhan vain tekee jotain itse ja antaa hyvän kiertää :)


Tämä sama idea on kiertänyt aiemminkin eri blogeissa, eri nimillä ja säännöillä, mutta tällaisen version haluan itse jakaa eteenpäin:

Säännöt siis nämä:
 • Kaikki maantaina 9.4.12 klo 22 mennessä tätä postausta kommentoineet osallistuvat arvontaa, josta arvon kolme, joille teen 6 kk kuluessa jotakin käsin. En tiedä vielä mitä, miten, kuinka suurta tai koska, mutta viimeistään puolen vuoden päästä toimitan tuotoksen.
 • Kommentoimalla tätä päivitystä olet valmis laittamaan hyvän kiertämään kolmelle eteenpäin. Voit toteuttaa sen joko blogin kautta, tai vaikka ilmankin. Tutut ja naapuritkin varmasti ilahtuvat käsintekemistä lahjoista. (Naapureilta tosin ei voi vaatia hyvän kierrättämistä ja eteenpäin laittamista samalla tavoin kuin blogeissa..) Oma 6kk jaksosi voi alkaa vaikka siitä kun saat minulta oman lahjasi.
 
Anna hyvän kiertää kommentoimalla!

* arvonta on suoritettu klo 22.40 *

Random.org pääsi arpomaan lahjansaajat, numeroina tuli 2, 1 ja 4. Jännityksessä elellään mitä teille teenkään, muutama idea on mutta pitää vielä mietiskellä. Ei kannata odottaa siis lähetystä ihan heti. :)


^koko^: Harmi kun et päässyt tällä erää mukaan, mutta kannattaa seurailla noita toisten blogeja, jos vaikka siellä onnistuisi. :)

5 kommenttia:

 1. Hyvä idea.Taidanpa osallistua.

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan, jos voitan ja toivoa saan, niin otan mielelläni vastaan avainnauhan. Nuo on meinaan ihan mielettömän ihania :)

  VastaaPoista
 3. Nou hätä, "aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!" :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!