tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kravatit

Ompelin pari kravattia. Kerta se on ensimmäinenkin.
Nämä matkasi jo yhden angry birds fanin luo. 
Koko on 4-7v. 
Kaava ja ohjeet löytyi ottobren sivuilta googlettamalla : Ompele solmio.Muutenhan nämä oli tosi simppelit, mutta kyllä meinasi muutama ärräpää päästä, kun rupesin kääntämään näitä oikeinpäin.. Hieman hankala tuommoinen ohutputki. Päällikangas, vuori ja tukikangas yhdistelmä ei ole ihan notkeimmasta päästä. Seuraavalla kerralla ehkä sitten joku liukas ja tosi ohut vuorikangas..

 Mutta ihan kivathan näistä tuli, vaikkei ihan täydelliset. :)

Tästä kuvasta vähän näkee kuinka tuossa punaisessa kapea osuus tuppaa kiertymään. Ohjeen mukaan en näitä täysvinoon voinu noiden kuvioiden ja kankaan riittävyyden vuoksi leikata mutta oudosti tuo punainen juuri kiertyy, kun sen juuri leikkasin melkein täysin vinoon ohjeen mukaan.. Ehkä se täydellinen vinous ois tarvittu, mutta sitten ei ois tainnu edes puoli metriä kangasta riittää. Kiertyy kuitenkin niin, että uskon sen menevän hyvin kaulanympärille.

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi! :) Meidän perheessä vois olla ainakin kolme miestä, jotkaa haluais tollaset kaulaansa (iät 4, 8 ja 41 v ;) ). Harmi, kun oon jo ehtinyt ostaa miehille uudet kravatit puolentoista viikon päästä olevia häitä varten, muuten surauttaisin sinne tuollaiset... vaikka kieltämättä ne kaupasta ostetut sointuvat vähän paremmin yksiin mun juhla-asuni kanssa. :D Mutta täytyy pistää korvan taakse, jos joskus matkisin sinua ja ompelisin tuollaiset kans.

  VastaaPoista
 2. Just kattelin tätä ohjetta ottobre lehdestä tänään :D Tosi kivat on nämä sinun tekemät solmiot :)!!!

  VastaaPoista
 3. Just kattelin tätä ohjetta ottobre lehdestä tänään :D Tosi kivat on nämä sinun tekemät solmiot :)!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat ja kyllä niin huolellista jälkeä!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!