sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Joustispöksyt

Kahdet joustofroteehousut koossa 98 (!?) Vähempikin kasvunvara ois ehkä riittänyt..
Kankaat Royal-tuotteelta, kotimaista froteeta ja resoria, kivan laadukkaan tuntuisia.
Kaava Ottobren Saimi 1/2009, vähän muokattuna: vyötäröön resori+kuminauha ja lahkeensuun resori kapeampi kuin ohjeessa. Kapeammat lahkeensuut sujahtaa helpommin kumpparin sisään..

Peitetikki kokeilu. Valetaskut Tosimummon ideaa lainaten. Vähän vetää kurttuun tuo peitetikki yksinkertaista kangasta, vaikka alalanka on löysimmällä säädöllä. Pitää keksiä jotain tuon korjaamiseksi, vai onko ideoita muilla samaisen koneen omistavilla?

Pitäsköhän kokeilla seuravat housut jollakin kalsareiden kaavalla, niin sais kapeammat housut pojallekin. Tytöille on kaikenlaisia legginsejä, mutta pojille suunnattuja kapeita housukaavoja on osunu silmään vähemmän. Varsinkin näin haalari-kurahousukaudella arvostas kummasti semmosia ei-pussimaisia housuja, vaikkei nämäkään housut nyt niin kamalan leveät olekaan.Tai kai sitä vois vaan kaventaa tätäkin kaavaa tuolta sivusta sentin pari.. Hmm..

Tänään vielä mahdollisuus osallistua arvontaan klo 22 asti!!

3 kommenttia:

  1. Vielä en ole ite päässyt kokeilemaan koristetikkauksia, kerron sitten omia kommentteja kun kokemusta kertyy! :) Ja olen sitäpaitsi menossa vasta perehtymään kauppiaan opastuksella koneen saloihin tulevalla viikolla.. olin niin hätäinen (kuten tapoihini taitaa kuulua..) etten ehtinyt ostokerralla ottaa vastaan perehdystä ja olen omin nokin nyt ensin räpeltänyt. Innolla odotan nyt myyjän opastusta, kyselenpä tätäkin asiaa siellä! :)

    Mä oon muokannut jostain jo valmiiksi kapeasta ob:n housukaavasta kapeammaksi myös, mutta käske nyt muistaa mistä lehdestä... joku viime vuoden lehti, samainen, jossa on more gray paita..

    VastaaPoista
  2. Kivan näköset housut niistä kuitenki tuli. Toivottavasti löydät kapeammat kaavat, itse en noita vaatteita ompele, mutta kyllä se on valmiissaki melkosta pussimallia useimmiten. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!