keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pussukoita vinopino

Ihania pirteitä kankaita on tänne osoitteeseen kotiutunut vähän sieltä sun täältä, ja ettei ne ihan marinoituisi tuolla hyllyllä, olen niistä urakoinut pussukan jos toisenkin..

Meikkipussikokoa. :)

Taaimmainen leppiskangas on muuten samettikangasta.Niinkuin ne taannoin ompelemani samettipöllöpussukatkin.

Mekkipusseissa on sisällä muovikerros.
Vaikka pussukat teen vesipesun kestäviksi, niin meikkipussukoissa taitaa silti olla ihan kätevä tuo pyyhittävä sisäpinta. Muovin takia ei pussukkaa voi oikeen perus kirjopesuun laittaa, mutta eiköhän pussukka kuitenkin 30 asteen hienopesun kestä, jos ulkopinta vaatii pesua.

*****

Välikokoa.



*****

Minipussukoita.



*****

Neuvolakortinkansia.

Omaa neuvolakortinkansi sovellustani olen parannellut Villapata kiehuu blogin ohjeiden mukaan. Hyvät ohjeet simppeliin neuvolakortinkansien tekoon löytyy (saksaksija englanniksi) myös Farbenmixin sivuilta nimellä Schulhefthülle.

*****

Noita myyjäispussukoita ja kansia surrutellessa syntyi myös pari tilaustyöpussukkaa toiveväreissä (harmaa-turkoosi-keltainen.valkoinen).

Välikoko ja toiletpussukka.


Hyvin mahtuu sisäkkäin.

*****

Huomenna vietä päivän myyjäistunnelmissa työpaikallani. Pussukoita, avainnauhoja ja nappijuttuja ainakin löytyy pöydältäni. Toivottavasti kiinnostuneita löytyy :)

19 kommenttia:

  1. Ihania nuo sun pussukat kyllä! Mä oon kans alkanut opettelemaan pikkuisten pussukoiden tekoa, mutta ongelmaksi muodostuu aina toisinaan vetoketjun ompeleminen siististi :D Osaatko antaa vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, minkähänlaisia vinkkejä minulla olisi. Muutakin kuin että tee 50 kpl, niin alkaa jo sujumaan aika rutiinilla :)
      Hipullahan on blogissaan pussukka ohje ( http://handmadehippu.blogspot.fi/2010/04/pussukan-teko-ohje.html ). Minä ompelen kyllä vetoketjun päiden yli (varovasti kylläkin) siinä vaiheessa siis kuin jo sitä pussukkaa kasaan ommellaan. Ja nuppipeuloja en käytä siinä vaiheessa, kun vetoketjua alussa ommellaan vuoriin ja päällikankaaseen kiinni, vaan siinä käytän apuna teippiä, siis tällaista, http://www.hanheli.fi/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=155&products_id=532 . Ei kupruile kangas ja voi nätisti ommella vetoketjun vierestä suoraan, kun teippi pitää kankaat paikallaan.
      Olen kyllä suunnitellut sitä ohjettä ihan yksinkertaiseen minipussukkaan, mutta vielä en ole muistanut kuvailla vaiheita..

      Poista
    2. Hipun ohjeen mukaan mä oon niitä pusseja tehnytkin. Nyt noin 10kpl valmiina, elikkä 40 more to go! :D Täytyy tutustua tohon teippiin! Jotenkin mulla vaan jää ne päät jotenkin tosi rumasti, vaikka muuten saumat ja kaikki on hienosti ja nätisti :)

      Poista
    3. Joo se vetoketjun yli ompelukohta on kyllä välillä kinkkinen. Siinä vaan tarkkuutta, että ois mahdollisimman suorassa ja siinä vaiheessa, kun kääntää pussukan oikein päin, niin painaa kunnolla auki erityisesti sen suljetun pään, ettei jää kuopalle. Ei ne ihan täydellisesti mene aina itselläkään..

      Poista
  2. Voi mikä ihana väripläjäys! Kyllä nuo tuotokset niin kovasti motivoi hankkimaan sen uuden ompelukoneen:)
    Sun tekemästä pöllökännykkätaskusta olen saanut kovasti kehuja, joten hyvä sinä!

    VastaaPoista
  3. Voi itkun vitkun, oliko sun nyt ihan pakko tuosta kissakankaasta noita tehä???? Kun nyt kovasti mietin, että mähän siis tarvisin joka kokoa... mutta mites mä sen tarpeen ukkelille perustelen.... hää kun on sitä mieltä varmaanki, että eikö ne joka paikasta tursuavat nyssykät ja pussukat jo riitä. ;D

    VastaaPoista
  4. En IKINÄ lakkaa ihmettelemästä tuota sinun ompelutahtia! Ja ovat vielä niin siististi ommeltuja kaikki, tykkään :)

    VastaaPoista
  5. Varmasti löytyy!! Onnea myyntiin! Tämä oli ihana väripläjäys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja vielä; kurkkaapa blogiini, siellä on sinulle jotain.. :)

      Poista
  6. Mahoton pussukan ompelija oot! <3 Ihania, kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  7. Heippa! Sinulle on blogissani jotain :)

    VastaaPoista
  8. no nyt on pussukkaa poikineen : ) Mistä sä löydätkin näin ihania kankaita! Ekan kuvan kisukangas vetoaa muhun... Mun blogissa on sulle muuten jotain...

    VastaaPoista
  9. Sulla on ihan selvästi enemmän tunteja vuorokaudessa, kun oot taas ehtiny noin paljon urakoida kivoja pussukoita.

    VastaaPoista
  10. Sul laon aivan ihana blogi! Onko sulla näitten pussukoitten teko ohjeita? Olen vasta alkava käsityö/askartelu harrastelija ja kaipaan kovasti ohjeita ja neuvoja näissä asioissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Suomenkielinen hyvä pussukka ohje löytyy esim Hipun sivuilta : http://handmadehippu.blogspot.fi/2010/04/pussukan-teko-ohje.html

      Ja jos vähän enemmän tutkii nettiä niin varsinkin englanninkielisiä ohjeita löytyy sieltä jos täältä: esim. http://www.noodle-head.com/2009/10/tutorial-lil-cutie-pouches.html
      (Tuon löysin vain kirjoittamalla googleen pouch tutorial)

      Erilaisten ohjeiden runsauden vuoksi en ole itse innostunut omaa ohjetta tekemään.

      Poista
  11. Ihania pussukoita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!