maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkassi 2013 vol 2

Esittelyyn kassi, joka on jo ahkerassa käytössä ollut, mutta tänne blogin puolelle ehtii vasta nyt. Kiireistä tämä kesälomalla olo :)

Kesäkassi 2013 vol 2

Ohje: Zip and Go, ohje saman tekijän kuin tämän vuoden ensimmäisen kesäkassini
Päällikangas Nappikauppa Punahilkasta.

Hihnalla on taas sen verran pituutta, että yltää yli olan. Tykkään kun kumpikin käsi on vapaana muulle tekemiselle, eikä sidottuna pitämään kiinni käsilaukusta.


Hihnan pituus säädettävissä.


Vuorikankaana sininen pilvenhattara kangas.


Hyvin simppeli on muodoltaan.


Olennaisimmat mahtuu mukaan. (Mutta ei kylläkään se juomapullo.)


Tykkään kovasti kankaasta, vaikka en kovin sininen ihminen yleensä olekaan. Tämän kankaan sävy ja kuvio miellytti kuitenkin sen verran, että mielelläni ompelin. :)


13 kommenttia:

 1. Kivan mallinen laukku. Kyllä tuommottista mieluusti mukanansa kantelee. =) Seuraavaan sitte tilaa sille juomapullollekkin.

  VastaaPoista
 2. Voi vihne, kylläpä on kiva laukku!
  olet kyllä taitava <3

  VastaaPoista
 3. Hyvän mallinen laukku. Melkein samanlainen malli on minulla valmiina, vain hihna puuttuu, kun en ole muistanut hankkia sitä solkea, jonka avulla pituutta voi säätää. Laukkusi kangas on erittäin upea!

  VastaaPoista
 4. Olet sinä vaan mestari! Ja kangas on miun maun mukkaan:)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs laukku ja niin taidolla tehty!

  VastaaPoista
 6. Ihana kesäkassi, kaunis kangas. Ja niin kätevän oloinen. Hihnan kiinnitys vaikuttaa siltä, että laukku pysyy hyvin sivulla, kun hihna on olan yli. Pienen kanssa liikkuessa on oleellista, että molemmat kädet ovat käytettävissä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kassi! Tuommoisen voisi tehdä kivasti ilmankin ohjetta, mutta en kyllä ymmärtänyt, että miten tuohon saa kaksi taskua :D Tyhmä minä, aina vaikea hahmottaa uusia asioita ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Kohtalaisen helppo ommella, sitten kun jujun noiden vuorien kanssa ymmärtää. Minä en itse ymmärtänyt, niin ostin tuon hyvän ohjeen :)

  VastaaPoista
 9. ooh mikä kassi :) teetkös näitä tilauksesta mieluusti tälläisen ostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nyt täytyy sanoa kassin ompelun suhteen, ettei valitettavasti onnistu. :/ Tilaustöitä olen joutunut aikalailla rajoittamaan, kun tuntuu tuo vapaa-aika (=käsityöaika) olevan tällä hetkellä vähän niukan puoleinen riittämään kaikkeen muuhunkin..

   Poista
  2. voi harmi, juuri tätä minäkin tulin kysymään :)
   On niin makea veska!

   Poista
 10. Todella kiva kesäkassi. Tarttisin ittellenikin juurikin tuollaisen yliolan menevän kassin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!