tiistai 9. heinäkuuta 2013

Nauhoja

Avainnauhoja avainnauhoja.. Nämä on niin hyviä välipalatöitä, ja kummasti mun ideat helmiyhdistelmistä aina muotoutuu avainnauhoiksi. Tässä osa viimeisimmistä valmistuneista.


Valkea violetti akaatti

Valkoiset lasihelmet ja valkea-violetit akaattihelmet, hopeoidut osat, magneettilukko, violetit 8/0 siemenhelmet 0,46mm vahvuisessa 19-säikeisessä vaijerissa.Vaaleanpunainen unelma

Erilaisia lasihelmiä ja vaaleita jadehelmiä, hopeoidut osat, vaaleanpunaiset 8/0 siemenhelmet 19-säikeisessä 0,46mm vaijerissa.Tämä vaalenapuna- ja violettisävyinen nauha matkasi jo timantulle :)


*****

 Aurinkoranta

Amatsoniitti jadea, lasihelmiä.


*****

Violettiruusu

Jadea ja lasihelmiä.

Korumetallisiin ruusuhelmiin sopi mielestäni tuo vähän koristeellisempi linkki ja papukaijalukko.
*****


Harmaa-vaaleanpunainen mix

Osterinkuorihelmiä, stardust metallihelmiä, hopeoidut osat, magneettilukko.

*****

 Just clear

Vuorikristallikuutiotioita, Miyukin 3,4mm pisarahelmiä vaijerissa. Hopeoidut osat.

Tämän nauhan tavoite oli pystellä mahdollisimman värittömänä, aika hyvin onnistui..


*****

Hentoinen

Violettia jadea, ruusukvartsia ja lasihelmiä. Hopeoidut ja korumetalliosat.Värien puolesta tähän nauhaan sopi mielestäni hyvin tuo sydämen mallinen linkki.


*****


17 kommenttia:

 1. Kauniita, kauniita!!! Mukavaa, kun nimeät työsi. Miten keksitkin niin kuvaavia nimiä? Ihaillen katselen tekniikoitasi, tapaasi yhdistellä eri muotoisia ja värisiä helmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Juuri tätä postausta kirjoitellessa pohdinkin tuota nimeämistä, kun ei enää tarkkaan muista, onko joku nimi jo "käytössä", että jos siityisi vaan numerointiin.. Mutta toistaiseksi nimillä mennään, niin kauan kun niitä nimiä keksii :)

   Poista
 2. huh, olipas niitä monta... aurinkoranta on mun suosikkini :)

  VastaaPoista
 3. Valkea violetti akaatti kävi mun sydämeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran makuasi oppinut tuntemaan, että näin oisin veikannut :)

   Poista
 4. Todella kaunnita kaikki, mutta ehkä tuo aurinkoranta näin kesäfiiliksissä iski eniten silmään.

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu :-D
  Eijan korukopan kautta tänne löysin.
  Tuo vaaleanpunainen on ihana, harmi, että se jo meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Vaaleanpunaisen ystäviä tuntuu aina löytyvän :)

   Poista
 6. Ihania on nämä sinun työsi. Tilasinkin jo Timantun kautta sulta yhden!! Aivan loistavia!!

  VastaaPoista
 7. aurinkoranta oli upea ja violetti vielä upeampi, todella kauniita. taitava olet tekemään, kieputustekniikka on kuitenkin aikaa vievää pujotteluun verrattuna, mutta on ne upean näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieputtamalla tekeminen on kyllä aikaa vievempää, mutta ei niin haittaa kun tykkään siitä enemmän kuin pujottelusta.

   Poista
 8. apua kyllä olet ahkeroinut :) tuo pinkki sykähdytti minua <3

  VastaaPoista
 9. Nää on kyllä upeita! Mietin tuon magneettilukon kestävyyttä... "Repsahtaako" nauhat auki välillä vai miten on kestäneet, onko kokemuksia kuultu? :) Ja sitten kysymys: mistä olet noita ensimmäisen nauhan ihania litteitä, hopeanvärisiä välihelmiä löytänyt? Tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta nauhaa on tullut tehtyä ja negatiivista palautetta en ole kuullut (vaikka kokemuksiakin ajoittain ihan erikseen kysellyt) ja itsenikin mielestä nuo kestää normaalikäytössä hyvin. Ei tokikaan sovellu jos pitää, koti-, työ- ja autonavaimet kannatella..) Magnettilukkojahan on monenlaisia ja aika monta hutiostosta tein ennenkuin löysin mieluisen ja mielestäni tarpeeksi vahvan. Käytän pääasiassa siis näitä: http://www.idanhelmi.net/magneettilukko-nelj%C3%83%C2%A4ss%C3%83%C2%A4-v%C3%83%C2%A4riss%C3%83%C2%A4-9x6mm-p-2257.html
   Värivalkoima on tällä hetkellä aika huono tuollakin ja olen koittanut niitä muualtakin metsästää. Joskus oli Helmiq:ssa mutta ei nyt näkynyt. Pari kertaa olen niitä ulkomailtakin tilannut, kun Suomessa ollut niin huono saatavuus/en ole löytänyt nettikaupoista.

   Jos ymmärsin oikein tarkoittamasi välihelmen, niin hopeoituja rondelleja olen tilannut viimeksi Bohemia Designista. Tuotehakuun kun laittaa : Hopeoitu rondelli 4.5 x 2.4mm , niin pitäisi löytyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!