torstai 10. lokakuuta 2013

Valokuvakorut


Erilaisia valokuvakoruja olen tehnyt omaan/sukulaisten käyttöön aina jossakin välissä.. :)


Serkukset ja veljekset.

6 kommenttia:

 1. Olen aivan myyty!
  Kertoisitko, mitä LIIMAA käytät saadessasi kuvan ja kapussin pysymään toisissaan?
  Oletko liimannut kankaalle kapussia?
  Millä saat kaulaketjun liitos"lehdykän" pysymään kapussin takana, se LIIMA siis taas?
  Ja onko niin, että et aina laita kapussia mihinkään korupohjaan, vaan taustaksi jää kuva? Lakkatko silloin kuvaa, va imiten kestää käyttöä, kun ei ole missään koru- tai sormuspohjassa?

  Paljon kysymyksiä, kiitos jo etukäteen vastauksista!!!
  T:Innostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin osaan kysymyksistäsi vastausta löytyy täältä: http://satajayksikasityota.blogspot.fi/2013/06/lasikapussi-ohjeistusta.html

   Kangasta en ole koskan koittanut liimata. Periaatteessa voisi kuitenkin toimia..?
   Parempi laatuisia kaksipuoleisia kirkkaita tarroja olen tuon ohjeistuksen jälkeen myös ostanut, niin niitäkin voin jo suositella. Toinen bloggaaja on myös käyttänyt tavallista pikaliimaa kuvan liimaamiseksi lasiin, ja paljonhan tuota diamond glazea myös käytetään ihan onnistuneesti, jos ei mustesuihkutulostimella tulostettuja kuvia ole. Taustan lakkaamiseen, silloin kun ei halua korupohjaa käyttää, sopii myös kuulemma perus rautakaupassa myytävä kalustelakkakin. Käytössä kestää minulla huonommin nuo ilman korupohjaa olevat ainakin silloin, kun on paksua valokuvapaperia Silloin riipuslenkkilehdykkään tuleva tarpeeksi suuri vipuvoima saa paperin halkeamaan/liuskottumaan, niin että riipuslenkki roikkuu irti. Perus korukäytössä kuitenkin kestää, kunhan ei ala enempää vääntelemään.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! On aikaa vierähtänyt ja joitain olen ehtinyt kokeillakin, (tulee ihania!!!) ja tuo kalustelakka on oivallinen myös liimana! Vielä kun löytäsin noita taakse laitettavia ripustulenkkilehdyköitä, asun pienessä kaupungissa, askarteluliike suppea:( Oletko sinä tilannut lenkit netistä?

   T:Enemmän innostusta kuin aikaa tehdä

   Poista
  3. Hieo juttu että olet innostunut! :D Anteeksi myöhäinen vastaus. NOpealla surffauksella löysin tämmöisen paikan http://www.designmim.com/tuotteet.html?id=128/1586
   Its eolen tilannut muiden ostosten yhteydessä mm. täältä http://www.etsy.com/shop/AnnieHowes

   Poista

Kiitos kommentistasi!