tiistai 25. lokakuuta 2011

Mustat petäjä-sukat


Mustat sukat
Lanka: teeteen Pallas ja schoppel wollen Admiral Stärke 6.
Mallineule Petäjä sukista, mutta kun ulkomuistista tein niin tein vähän venytettynä mallina.
Koko 38, yht 54s
Puikot 3mm pyöröt


Luulin ettö nuo mun Pallaksen jämäkerät ois riittänyt normaaleihin varsisukkiin mutta loppui sitten kuitenkin kesken. Tilasin muiden lankojen ohella sitten tuota Admiral Stärkeä, joka oli vahvuudeltaan melko samaa. Huomasin sitten että mustassa ja mustassakin saattaa hieman olla erisävyisiä lankoja kuten kuvista huomaa. Admiral Stärken musta oli harmahtavampaa kuin Pallaksen musta. Muutenkin Pallas oli minusta mukavempaa lankaa, neuletuntuma Pallaksessa oli pehmoisempi ja jotenkin liukuvampi. Voisiko se vaikuttaa, että Pallaksessa on villaa 80% / polyamidia 20%, kun taas Admiral Stärke 6 sisältää villaa 75% / polyamidia 25%..?


Sama kantapäämalli kuin jo muutamissa aiemmissa sukissakin, tykkään kun istuu hyvin. 

 Näin ilman "sisältöä" sukat näyttää kyllä aika pötköiltä ja kantapää ei ole tosiaan mitään perinteinen kulma vaan tuommoinen viisto.

Mustien sukkien kuvaaminen on ihan tuskaa, mutta niin oli haastavaa myös tuo kutominenkin. Otsalampun valossa siis sitä tehtiin, vaikka vähän hölmöltä tuntuikin.

3 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika tuota otsalamppua!! :D Hienoja saat aikaan näköjään noinkin pienellä valaistuksella! Muista käydä klikkaamassa itsesi mukaan pompannapin arvontaan! :)

    VastaaPoista
  2. Toi otsalamppu on kyllä paras :D Hyvää jälkeä on kyllä taas puikoilla tullut!

    VastaaPoista
  3. Mulla on aina automatkoilla talvella ja näin syksyisin otsalamppu. NÄkee kutoa automatkoillakin :) Mulla tahtoo muuten tulla uni eikä musta ois mitään matkaseuraa niin toi on pelastanut mut nukkumiselta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!