sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Silmälasipussukat

Jo kauaaaan aikaa sitten valmistunut työ, joka on odotellut bloggaamista niin kauan, kuin lahjansaaja on ensin tämän saanut. Lahja on kyllä myös toimitettukin jo perille aikaa sitten, mutta nyt vasta muistin että tämä postaus löytyy luonnoksista.. Joten julkaistaanpa se nyt.

Silmälasipussukat, malli muokkaanutunut jättikukkaron pohjalta.
Kankaat ikeasta

Tein pussukat ensin ihan ilman mitään koristeita, mutta jotenkin oli niin tylsän oloisia, että jotain piristystä piti keksiä. Sattumalta sitten muistin nuo pari kukkaa, jotka olen tehnyt jo aiemmin ihan harjoituksen vuoksi, mutta en silloin keksinyt mitään käyttöä niille. Näihin silmälasipussukoihin ne kuitenkin sopii mielestäni oikein hyvin! 

Kukat olen tehty etsystä ostetulla ohjeella. Aika helppoa se sitten kuitenkin oli vaikka ajattelin, etten ikinä osaa ja jaksa näpertää..

Syntymäpäivälahjaksi pääyti tuo kukkaro keltaisella vetoketjulla.
Kaveriksi askartelin tämmöisen kortin:


3 kommenttia:

  1. Hauskoja pussukoita, nuo kukat on kivoja, olisi kiva nähdä tarkempi kuva! en oikein hoksaa miten ne on tehty! :D

    VastaaPoista
  2. ^Luulenpa ettei lähempi kuva kauheasti avaisi tuon kukan tekoa :) Mutta siis yksi terälehti on alunperin neliö ja siitä sitten taiteltu, availtu ja yhdistelty ja vähän liimaakin käytetty. Aika näpräämistä. Kannattaa ostaa se ohje sieltä etsystä, muistaakseni ei ollut kauhean kallis..

    VastaaPoista
  3. Ok! Pitää käydä katselemassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!