maanantai 14. marraskuuta 2011

Isänpäivä ja vauva-muistamista

 Isänpäivää vietimme rauhallisesti kotosalla, muistamisia ja vähän leipomuksiakin oli tarjolla, mutta tänne blogin puolelle esittelyyn pääsee postin mukaan jo aiemmin viime viikolla lähtenyt "kortti".

Askartelin vaarille (isälleni) tällaisen mini-albumin isänpäiväksi.


 Alunperin oli tarkoitus laittaa vain neljä kuvaa eli yhdelle taitetulle A4:selle kuvia, mutta kun ei sitten osannut päättää, mitkä kuvat olisi valinnut...

Kirjanen on "sidottu" puuvillanarulla. Siskolleni syntyi ihana tuuheatukkainen tyttö. Tällainen tilkkupeitto on odotellut jo hyvän aikaan tuolla hänen syntymistään. Tänään on peitto vihdoin toimitettu perille. 

Kankaat on sekalaisia puuvilloja, kaapista löytyneitä. Pussilakanaa, verhoa, ikean puuvilloja, tilkkutyökankaita ym ym. Taustakankaana on meidän vanhaa verhoa. Reunat on kantattu leveähköllä tsi-suoranauhalla.

Eipä tullut mitattua tämän kokoa, mutta ihan reilun kokoinen on, n.1,5m x 1m arvioisin näin summassa.
Ajatuksena oli tehdä vähän pidempiaikainen peite, ettei heti ensimmäisen kuukauden jälkeen jää pieneksi :)


2 kommenttia:

  1. Onpa herkulliset värit tuossa tilkkupeitossa! Riittää pienellä ihmisellä ihmeteltävää. :)

    VastaaPoista
  2. Mukava peitto! ja edellisen postauksen taide-lapaset aikasta kivat kanssa!

    Jos meidän kylän postitoimisto oli asialla, niin paketin pitäisi rantautua huomenna, viimeistään sitten ke. Sori venynyt toimitus. Oma 86 ja jo 92senttistäkin käyttävä poju koesovitti paitaa, ja oli hänelle aika slimfit, joten toivottavasti nyt hetken edes mahtunee teillä päälle..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!