keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tumppuja

Tämä minun tumppuilu ei ole lähtenyt käyntiin ihan ajattelemallani vauhdilla. Noh yhdet saan nyt kuitenkin kirjattua Tumpputupaan, nämä ensimmäiset aloitin meinaan jo ennen kuun vaihdetta.

Ohje: Tiinan lovikkaat, naisen silmukkamäärällä, yht 32s siis
Lanka: Oranssi Cascade 220
Puikot: 4mm pyöröt
Muuta: Näistä tuli tumput kokoa ehkä joku alakouluikäinen.. Minunkin löysälle käsialalle oli nuo 4mm puikot aika vähän, ja tumpuista tulikin aika tiiviit, mutta eipä tarvinnu yhtään huovuttaa.

Näissä lapaskuuhunkin osallistuvissa lapasissa on sama ohje ja lanka kuin oransseissa.
Silmukkamäärä tällä kertaa miehen lapasten mukaan, eli 36s
Puikot 5mm pyöröt

Näihin lapasiin neulahuovutin modernia taidetta sen jälkeen kun lapaset oli käyneet yksistään 40 asteen hienopesussa. Pienen huopumisen jälkeen näistä tuli juuri kivan pehmoiset ja sopivan kokoiset omaan käteen. Seuraavien (jos siis tällä ohjeella vielä teen) lapasten peukaloon neuloisin ehkä muutaman kerroksen enemmän.


Minulla on jo kohta viikonpäivät ollu työn alla pojan tuplalapaset. Ensin aloitin tätä ohjetta silmällä pitäen, mutta totesin, että tämä Ulla lehden ohje voisi olla sittenkin sopivampi minun hermoille.. mutta ... Ei edisty ei. Pitäis varmaan vaihtaa välillä johonkin muuhun työhön, ettei neulonta innostus ihan tyssää..

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!