perjantai 18. marraskuuta 2011

Helmiä osa 2

Myyjäiset lähestyy ja sain sitä ennen myös tilauksenkin useammasta helmiavainnauhasta. Tässä viimeisimmät valmistuneet.


Joulun väreissä:
 (Laitan itselle muistiin vähän näitä helmien kokoja ja määriä. 64kpl 6mm helmeä + 32kpl 10mm helmeä, kumpaankin nauhaan)

Pinkkiä ja harmaata:
 (74kpl 8mm helmeä, harmaa nauha)


Vähän jo keväistä?!


Liilaa, violettia ja tummaa violettia.. Niin ja onhan siellä mustiakin helmiä.

(58kpl 10mm helmeä ja 10kpl 12mm helmeä, toinen vasemmalta)

Kaikissa näissä on tuo avainrengas ja papukaijalukko toisessa päässä. Niskassa turvalukkona toimii magneetti. Magneetti on sen verran voimakas, että näitä ei suositellakaan henkilöille, joilla on sydämmentahdistin.

Löysin uuden ja vähän edullisemman paikan tilata noita avainnauhojen "mekanismeja". Hef-liikelahjat. Näihin avainnauhoihin ei tosin sitä turvalukko osaa saa oikein sovellettua, mutta papukaijalukot tulee niistä nauhoista heti käyttöön. Kyllä on kumma, että valmiita nauhoja tilaamalla saa edullisemmin näitä osia, kuin erikseen kaupasta ostamalla..

3 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä. Mitä maksaa, jos tilaisin sulta yhden tuollaisen? Kun en osaa itse tehdä...

  VastaaPoista
 2. Nää on aina yhtä ihania ja noi violetit on aika nam! Sit kun aikanaan palaan töihin, niin pitänee kehitellä joku vastaava itellekin, sillä nyt kotiavaimissa kulkee se sun toinen tekemä ihanuus. Se on edelleen tosi ihqu :)

  Aika halpoja näyttää nuo nauhat tuolla olevan :O

  VastaaPoista
 3. Kirsi74: Näistä helmiavainnauhoista olen pyytänyt 12e ja tarvittaessa postikuluja 1e. Kaikkia näitä ei minulla ole enää vapaana, mutta laita vaikka sähköpostia, niin voit kysyä tarkemmin mieluista. :) satajayksi@gmail.com

  Katja: Halpoja tosiaan on, mutta kannattaa tilata enemmän kerralla, että saa tasoitettua 15e postikulut.. :O kiva kuulla, että avaimenperä on edelleen mieluinen :) Ja jos tarvit sitten joskus vinkkejä tuollaisen helmiavainnauhan tekemiseen, niin laita viestiä vaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!