perjantai 4. toukokuuta 2012

Pyörät ne pyörivät ympäri


Minulla on jo pidemmän aikaa muhinut kehitysideoita pyöräkorvisten tekemisen helpottamiseksi. Aiemmalla systeemilläni oli tuhannen hankala saada edes suurin pirteen kaksi identtisen kokoista pyörää aikaiseksi. Turhan työläs tapa siis tyrehdytti pyörätuotannon ainakin hetkeksi. 

Mutta vihdoin yhtenä iltana(yönä) päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni kolvausta. Jospa sillä saisin yhdistettyä pyörän liitospäät helposti ja siististi....

Kuva työasemasta, varsinainen monitoimitila. Toimii myös ompelupöytänä, askartelupöytänä, korupöytänä, vaippojen säilytystasona, arkistona kaikelle sekalaiselle tavaralle, joille ei muutakaan paikkaa keksi, ja nyt tietysti myös kolvaustasona.. Vähän on välillä raivaamista, että pääsee itse asiaan.


Tässä kuitenkin kolvauksen lopputulos:
En nyt siitä siististä, helposta ja kätevästä tavasta tiedä, mutta onnistuin kun onnistuinkin, enkä saanu turmeltua juurikaan valmiiksi vääntämiä ja leikkaamia pyörylöitä.

No sitten seuraavana päivänä:
Osoittautui muutama liitos vähän heppoiseksi. Mies kyllä varoitteli, ettei se tina ole ehkä kaikista paras liima tähän hommaan, mutta... No aika hyvä tulos kuitenkin, kun kaksi kymmenestä vain epäonnistui. :)


Monta tälläistä valmista pyörää onneksi siis valmistui.Sitten sarjatuotantona korviksiksia ja pari kaulakoruakin.
Tässä roikkuvat juuri "uunista" tulleina.


Kaulakoru, nauha vahattua puuvillanyöriä.

Kaksinkappalein. Vähän erilaiset riipuspidikkeet.

Solmimisohjeen noihin nauhoihin löysin annan aarteet -blogin kautta, tässä linkki suoraan ohjeeseen.


 Hennon liilat pyörät
 Kirkkaat hopeat pyörät, halkaisija on 4cm

 (Kuvakulmakokeilua)

(Alustan väri kokeilua)Isot kirkkaan hopeiset pyörät, halkaisija 5cm
(iso teema-muki edelleen kuvausreksvisiittana)


 Isompi vai pienempi..? Tässä huomaa hyvin eron.


Hyvien ja riittävän valoisien kuvaustaustojen löytäminen on välillä aika hankalaa. Kekseliäisyydellä, kuvakulmalla ja rajaamalla saa jo aika paljon aikaiseksi. Vai mitä sanotte yhdestä tämän postauksen kuvauspaikastani?

17 kommenttia:

 1. Ihania korvakoruja :) Suuret kiitokset myös pif-yllätyksestä, tuli eilen perille ja on A-I-V-A-N ihana <3 Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos... Oma yllätyksesi on vielä työnalla :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja pyöriä! Ja nuo kuvauskokeilukuvat - niin tuttua! =)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi hienoja!! Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Ihania ja kauniita. Kovasti olet hommia tehnyt ja lopputulos on onnistunut!

  VastaaPoista
 5. Hienoja korviksia ja riipuksia :). Mäkin kuvailen milloin missäkin. Ja taustaksi kelpaa pyyhkeestä pussilakanaan, joskus koivun runko ja joskus nurmikko :)

  VastaaPoista
 6. Luovaa ongelman ratkaisua! Tuosta korumallistasi tykkään erityisen paljon. Mielenkiintoista kuulla, että juotat tinalla.

  VastaaPoista
 7. ihana keveän oloisia ja kauniita nämä sun pyörät :) melkein voisin jotain samantapaista kokeilla pienempään renkaaseen, en osaa ihan noi isoja itse pitää

  VastaaPoista
 8. Olen näitä korvakoruja ihastellut jo aiemminkin blogissa, mutta nyt on jo pakko kysyä, että ovatko myytävänä ja mitä maksaisi nuo 5cm läpimitaltaan olevat korut!? :)

  Ja sellaista piti myös muistaa sanoa, että arvonnasta saatu matkalaukkutagi on reissannut New Yorkissa saakka ja palvellut erittäin hyvin <3

  VastaaPoista
 9. Vov, miten hienoja ja ihania!! Tykkään paljon!

  VastaaPoista
 10. Sinulle olisi postia sivullani.

  VastaaPoista
 11. Kauniita nuo pyörät! tekee mieli itsekin kokeilla tuommoisten tekemistä, jos ideaa saa lainata? :) kesäisen kevyitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lainaa toki, minäkin olen vain jatkokehittänyt jossain näkemääni ideaa.

   Poista
 12. Riittääkö pienempiä korviksia ostettavaksi asti? Laita vaikka mailia :) voisin haluta synttärilahjaksi itselleni tuollaiset..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!