tiistai 22. toukokuuta 2012

Vihreetä, turkoosia ja valkoistaKevät 2. 
Tässä on samaa väritystä ja kuin aiemmin tekemässäni Kevät avainnauhassa, toiveen mukaisesti kuitenkin enemmän vihreää.

Nappasin kuvausreissulle myös tämän keskeneräisen pätkän Siniturkoosista -avainnauhasta. Ihan en ehtinyt tekemään pojan päikkäreiden aikaan tätäkin valmiiksi, ja sitten pitikin lähteä koiraa ulkoiluttamaan.. Ja kun halusin samanpäivän aikana vielä kuvata koruni ulkosalla kauniissa säässä, niin se oli sitten tehtävä silloin.


Valmiina:
Siniturkoosi.  Ja vielä nopsasti sovituskuva:
 Eiku..


Valkoinen.Hmm, tuossa valkoisessa mua alkoi häiritsemään se, kun nyt tuossa avainnauhssa on kauniita erilaisia helmiä usempia erilaisia, niin mikään niistä ei oikein erotu ja pääse edukseen. Voi olla että menee purkuun tämä vielä, jos saisin paremman idean, miten tuon nauhan kokoan. Muuten tykkään paljon kyllä tuosta vaalesta ja kesäisestä värityksestä.

9 kommenttia:

 1. Hienoja:) Mun suosikkeja turkoosi,nam! ja valkoinen! nam nam. Ei mun mielestä tartte purkaa, mutta sinähän se taiteilija olet:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja koruja! =) Ei munkaan mielestä sitä valkoista tartte purkaa :)

  VastaaPoista
 3. kauniita kaikki. eikä munkaan mielestä tartte valkoista mennä purkamaan, ei missään nimessä. kaulalla ruskettunutta ihoa ja ihania keäisiä raikkaan värisiä t-paitoja vasten valkoiset erottuu ihan toisella lailla :))

  VastaaPoista
 4. Tuo valkoinen on tosi ihana.Itse en osaa tehdä ollenkaan tuollaisia vaaleita ja herkkiä, vaan aina pitää sotkea jotain väriä joukkoon.

  Siksi juuri tuosta korustasi tykkään!

  Tosin onhan tuo ensimmäinen värikkäämpikin versio ihan huippunätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piti minunkin aika paljon hillitä itseäni että pysyin suunnitelmien mukaan pelkässä valkoisessa ja kirkkaassa. :)

   Poista
 5. Kauniita kaikki :) Mun silmään erottui etenkin tuo vihreä jossa oli ripaus keltaista ja oranssia. Mukava combo.

  VastaaPoista
 6. Eijjeijjeij, älä missään nimessä pura valkoista! Se on ihana, jopa niin ihana että tekisi mieleni adoptoida se itselleni! Laitan sulle spostia myöhemmin tänään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vain postia, niin voidaan miettiä, mihin suuntaa tuota adoptoidaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!