keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ranteeseen


Samaan aikaan kun väänsin osia ystäväni synttärilahja rannekoruun, niin tein samalla vähän ylimäärisiäkin osia. Niistäpä sitten kokosin myöhemmin rannekorun mustilla onyx-kivihelmillä.


Minulta on muutamaan kertaan kyselty, olenko koskaan tehnyt kesäistä rannekorua memory vaijeriin. Ostin jo aikaa sitten tuota vaijeria, mutta ei se sitten kuitenkaan innostanut. Mutta nyt jotenkin kummasti kuitenkin kesän tullen alkoi sekin kutsumaan. Voihan sitä ainakin kokeilla..

Makeanveden helmiä ja siemenhelmiä.

Sanoisinko että ihan kehityskelpoinen yksilö.Tässä oli ensimmäinen versio, tästä kokeilusta. Muodonmuutokseen pääsi, kun ei miellyttänytkään silmää.


Tässä siis muokattu versio:
 Pikkuisen erimalliset kirkkaat suorakulmiot ja lyhyemmät pätkät mustaa kumiputkea.
Tuli jotenkin kivemman oloinen.


9 kommenttia:

 1. Kyllä on niin ihana tuo eka musta rannekoru! Mistäs sitä kumiputkea saa? En ole ennen nähnytkään/älynnytkään. Mä tein joskus memorywirella rannekoruja, mutta en oikein saanut mieleistäni. Olisi sitä tuolla laatikossa vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo rannekorumalli on minunkin ehdoton suosikki.

   Bohemia designin ja helmikauppa.com:n verkkokaupassa oon ainakin törmännyt siihen kumiputkeen.

   Poista
 2. Nyt on upeita ihan jokainen. Memory wire korukin on oikein onnistunut. Mun piti ja yrittää näitä ympyrähelmiä, mutta kesken kaiken tulikin ihan eri idea: omena! Niin voi käydä kun antaa käden viedä...

  VastaaPoista
 3. ihan ihanainen on minunkin mielestä varsinkin tuo eka rannekoru, miten tuommoiset väännelmät tehdään? heti tahtoisin koettaa... ja molemmat memorykorut on kauniita - kannatti tosiaan muokata tuo mustasävyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin aikanaan tuon ohjeen tuommoiseen rannekoruun netistä. http://www.etsy.com/listing/63871912/tutorial-twice-around-the-world-taw-wire
   Tosi selkeät ohjeet, ei ole kaduttanut vaikkei löytynytkään ilmaiseksi.

   Poista
 4. Kivaa, nyt pääsin katsomaan sun muistivaijereita. Tää viimeisin musta/kirkas-koru on aivan huipputyylikäs!

  VastaaPoista
 5. Kieputteletko ihan hopeasta vai hopeoidusta tavarasta? Tuo rannekoru on hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeoitua kuparilankaa on juu. Ihan ei budjeti riitä 1mm hopealangasta näitä tekemään ja on tuo hopeoitu muutenkin ollut ihan riittävä minulle. :)

   Poista
 6. Ihania koruja sinulla täällä blogissa :) tuo ensimmäinen rannekoru on todella tyylikäs ja selkeä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!