keskiviikko 9. toukokuuta 2012

PIF lähetykset


Sainkin tehtyä melko nopeasti nämä PIF lahjat osallistuneille. Piti oikein käydä tarkistamassa, että kuukausi sitten kirjoittelin, ja nyt nämä käsityöt ovat jo ehtineet perille saakka.Ensimmäiselle tein toiveen mukaan avainnauhan :)Toiselle lähetin "super"magneetteja. Keväisissä väreissä. 
Näitä voidaan käyttää joko yksinkertaisesti tai tuplana, jolloin niitä on helpompi käsitellä. Mutta yksinkertaisenakin pitää kyllä paksummankin lapun hyvin paikallaan.

Kolmannelle lähti meikkipussukka. Kangas oli kiinan tilauksen kaupanpäällisiä joskus, ja aiemmin en oikein ollut keksinyt mihin käyttäisin. Mut nyt kun kaivelin kangasvarastoja pussukkaa varten, niin kiinnitin heti huomiota tähän, ja päätin että se on sitten tuosta. 5 kommenttia:

 1. Niin..pussukka on tosi kiva ja kuosi hauska. Kiitos vielä kerran:)

  VastaaPoista
 2. ihania. nuo magneetit näyttää ihan macaronseilta tuolla pussissa ;)

  VastaaPoista
 3. On kuule avainnauha herättänyt kateutta työkavereissa :) Mulla siinä roikkuu henkilökortti. Vielä kerran, suuret kiitokset siitä!

  VastaaPoista
 4. Juu iso kiitos!! :) Ihania magneetteja! Tosin nyt ne on joku vienyt mun pesukoneestani!!! (jääkaappiin ei tartu nimittäin..) Täytyy lähteä etsimään lastenhuoneista..! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!