tiistai 6. maaliskuuta 2012

Blogitunnustus nro 2 ja 3

Käsityöpaastoni, josta kerroin edellisessä postauksessa, on onnistunut toistaiseksi melko hyvin. Nukkunut olen paremmin, ja saanut aikaiseksi vaikka mitä, kun käsitöihin suuntaama energia on jakaantunut vähän muuallekin :)

Bloggaamisen aihetta sain nyt kuitenkin sen verran, että rikon tämän blogihiljaisuuden paaston ajalla. Sain blogiini juuri uuden tunnustuksen! :) Samalla kun aloin siihen vastailla, niin kaivoin arkistoista jo melkein puoli vuotta sitten saamani tunnustuksen. Jo on senkin aika päästä julkisuuteen.
 Aloitellaanpa sitten siis tuolla vanhemmalla :Nauravan Napin Laura laittoi ihka ensimmäisen tunnustuksensa eteenpäin myös blogiini. Kiitos!

 
Tunnustuksen saaneen pitää:1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
( Tämä tulikin jo :) )


2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

  Käsinrävelletty -blogin Zhill muisti blogiani myös tunnustuksella:

Siihen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin. 
(tiedot jo tuossa yllä :))

2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

 
3. Lahjoita tämä sama award 15:lle blogille/bloggaajalle

Minusta on kiva saada näitä tunnustuksia mutta yksi asia, joka vähän häiritsee näissä, on se että näitä täytyy laittaa eteenpäin yhä enenevälle määrälle blogeja. Kapinallinen "nuori" kun olen, niin en näitä sen enempää eteenpäin laita, sillä jokainen blogi olisi itsessään sen ansainnut.  
Mutta sen sijaan toteutan kuitenkin mielelläni nuo muut osiot tunnustuksista.
Satunnaiset asiat/faktat itsestäni
(näillä kuittaan siis molemmat tunnustukset :

1. Minulle tulevat kiertosähköpostit ja -tekstiviestit kokevat saman kohtalon kuin nämä tunnustukset blogissani nyt ja jatkossa. Tyssäävät siis saman tien, toivottavasti ei kukaan loukkaannu. Paljon epäonnea olen tosin näiden kiertosähköpostien mukaan ainakin saanut, kun en ole niitä eteenpäin laittanut.

2. Tykkään enemmän leipomisesta kuin ruuanlaitosta.

3. Minusta on kiva saada ja lähettää ihan aitoja postikortteja. Kirjoittelussa pitäisi varmaan enemmän ryhdistäytyä, niin ehkäpä niitä enemmän saisikin.

4. En tykkää yhtään sellaisista sarjoista ja elokuvista, joissa tarinaan kuuluu epätodellisia taruhahmoja tai tapahtumia. Taru Sormusten Herrasta -elokuvat ja Terra Nova -sarja esimerkiksi ovat minun osaltani saaneet olla aivan rauhassa.

5. Tv:tä ei juuri ole muutenkaan viime aikoina tullut katsottua. Jos kukaan muukaan ei sitä meillä kaipaisi, niin voisin hyvin itseasiassa lahjoittaa koko kapistuksen pois.

6. Ilman tiekonetta ja kännykkääni en tosin voisi elää. Tai no.. ainakaan todennäköisesti.

7. Haaveilen osallistuvani tulevaisuudessa, jollekin hopeatyökurssille. Tai itseasiassa useammallekin.

8. Käsityötekniikoiden lisäksi haluaisin oppia paremmin kieliä, paremman ruotsin kielen lisäksi ainakin venäjää. Aika moni tässä maailmassa ja lähinaapurissakin meinaan tuota kieltä ymmärtää. Tosin yhden venäjän-kurssin perusteella lukiossa totesin, ettei kieleni ihan helposti taivu niihin kahdeksaan (vai seitsemään) erilaiseen ässään..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!