lauantai 30. kesäkuuta 2012

Sekalaisia ompeluita

Kaksi pikkupussukkaa.
 Pesukarhu ja pöllökuosia.
 Salamaa kun käytti niin sai nuo sisäkankaatkin kuvattua.


 Pari kännykkäpussia. Tämmösiä pelkistettyjä malleja. Jaksoinpä tehdä ihan sävysävyyn nuo kaulanauhaosuudetkin. Kiva kun voi irrottaa nauhan tuosta pussiosasta ja käyttää pelkästään avaimienkin kanssa.


 Pinkkejä neuvolakortin kansia.
Huomasin Hanheliin tulleen tuollaista nättiä pinkkiä ruutukangasta, niin pitihän sitä muun tilauksen yhteydessä myös napsauttaa mukaan..


Sisältä.

Huomasinpa tuossa näitä kuvia koneelle siirtäessä, että mullahan on jääny ainakin pari pussukkaa ja pari makrame avainnauhaa kuvaamatta kokonaan. Ihan käsittämätöntä, miten semmonen virhe on käynyt! :) Rupeaa tulemaan jo selkäytimestä, että kaikki valmistuneet vähintään kuvataan ja mielummin vähän siinä matkallakin. Niillä kuvaamatta jääneillä on tainnu olla niin kiire eteenpäin, että jääny epähuomiossa väliin. Mutta kyllä koitan jatkossakin kuvailla kaikki, niin saa tänne blogiin muistiin, että mitä onkaan tullu tehtyä.

Ja kun ei muka mene jo tarpeeksi aikaa näiden kuvien siirtämiseen ja muokkailuun, niin kokeilinpa tuon blogin nimen lisäämistä näihin kuviin. Aika pitkä tuo "sata ja yksi käsityötä" on lätkäistä noihin kuviin, mutta kun en halua pelkästään TanjaV:tä laittaa, niin tuo tuntus järkevämmiltä. Mitäs tykkäätte? Oisko kehitysehdotuksia?

5 kommenttia:

 1. Ihania töitä:)
  Miten olis 101 käsityötä? Jollain hienommalla fontilla tietty..

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin kauniisti viimeisteltyjä töitä!

  VastaaPoista
 3. Kivoja töitä taas! :) Ei tuo "sata ja yksi käsityötä" minusta liian pitkä ole, ja toisaalta sen kannattaa ehkä olla sellainen jota googlettamalla todella pääsee takaisin oikeaan osoitteeseen - tietää ainakin mistö kuva on peräisin jos pääsee muuten tieto hukkumaan. :) Pitäis tuolla saralla aktivoitua minunkin, vaan miten sais aikaiseksi.. =)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania tekeleitä sinulla blogi täynnä, niin taitavasti ja huolellisesti tehtyjä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!