tiistai 21. tammikuuta 2014

Kahvitellen -haaste

Helinä kutsui minut pullakahville. Mikä ettei. Kahvista en kyllä tykkää ja pullatkin olen nyt rankannut pois ruokavaliosta, mutta aina seura silti kelpaa :)“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissä! 
Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.“


Sitten rupattelemaan:


1. Mikä on sisustustyylisi?
Tyyli?! Noh, semmonen omaa silmää miellyttävä. Kaikenlaista. Turhasta tavarasta olen kuitenkin koittanut tässä jo vuoden jos toisenkin päästä eroon. Mutta jotankin sitä aina tarvii.. Mutta siis tyyli, no ruskeaa, oranssia, pähkinää, tammea, hopeaa, ja vihreää väriltään näyttäisi ainakin löytyvän. Kynttilöistä tykkään ja aina tarvii jonkin verran viherkasveja olla.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?
Olohuone. Ja ehkä lastenhuone..

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Öö.. Hmm... En keksi mitään! Korutarvikkeet ei ainakaan kuulu siihen kategoriaan.. :)

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Hmm. Ruokaan!! Miten ihmeessä siihen uppoaakin niin paljon rahaa. Ja kyllähän nuo käsityötarvikkeetkin oman osansa vie....

5. Mistä onnesta unelmoit?
Terveestä pitkästä elämästä. Siitä että osaisi aina nauttia hetkestä, rentoutua ja "hidastaa tahtia". Vähemmälläkin pärjää.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Sitten kun liian monta epäonnea sattuu eteen. Niin että ihan lannistuu, eikä näe enää valoa tunnelin päässä.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Kultaista keskitietä koitan elellä. Missään en onnistu olemaan täydellinen, mutta parhaani yritän ja se riittää. Mutta sen mitä lupaan niin myös pidän. Siksipä harkitsen jo kaksi kertaa ennenkuin mitään lupaan.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Kaikki inhimilliset virheet taitaa olla anteeksi annettavissa. Siis erityisesti jos vahingossa jotakin on tehnyt tai asiaa katuu. Itse kyllä tuppaan olemaan aika pitkä vihainen.. mutta jossain vaiheessa sitä sitten leppyy kuitenkin :)

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Multitasking. Monta asiaa onnistuu tekemään yhtäaikaa. Lapsiperhearjessa lähes välttämätön ominaisuus, jos haluaa saada mitään aikaiseksi.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Samalla sanoin vastaan kuin Helinä. Luotettavuus.

*****

Muutama muukin haaste kai odottelee tuolla vielä vastaamista.. Olen vähän huono näissä. Joten en kenellekään tätä "nakita" eteenpäin. Saa ottaa mukaansa ja liittyä kahviseuraan kuitenkin niin halutessaan :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos Tanja kahvikupposseurasta! Multitasking on aivan uus sana mut näin se juuri on:) Kaikkea hyvää elämääsi toivotttelen

  VastaaPoista
 2. Ja samaa lisää, mun blogissa sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 3. Mukava haaste. :) Multitasking on hyvä, tuttu juttu. :) Bluethoot-kuuloke on helpottava väline ja samalla voi vaikka jutella ystävälle. Siis, kun vaihtaa ne vaipat, laittaa ruokaa tai ripustaa pyykkejä. Ja jos se pieni ei ole kainalossa niin samalla äidin silmä vahtiii häntäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mitenkähän tosiaan siihen ruokaan uppoaakin niin valtavia summia! Ja multitaskaus ehdotonta ja ominaisuus, joka miehiltä uupuu :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!