tiistai 27. joulukuuta 2011

Sytykeruusut

 Joululahjapaketteihin tein myös sytykeruusuja.

 Täytyy kyllä sanoa, että kauneus on todellakin katsojan silmissä. En itse näitä erityisen kauniiksi kutsuisi. Mutta tosi käytännölliseksi myös kehuvat, niin innostuinpa itsekin tuhoamaan neljä kanamunankennoa. Hieman lisätäytettä näihin sain myös "omenakennoista". Siis semmoiseista kennoista, mitä laitetaan omenalaatikoihin kun suojataan, ettei omenat kolhiintuisi kuljetuksen aikana
.


Ohje: annan aarteet -blogista

En tiedä teinkö jotain väärin, mutta tuo steariini vaikutti jotenkin tosi vetiseltä?. Vai oliko ostamani pöytäkynttilä vain heikkolaatuinen.

 Kääräisin nuo sellofaaniin ja silkki?nauhasta rusetit päälle. Kivat paketit tuli.

3 kommenttia:

 1. Huomattiin sama homma, olisi pitänyt laittaa huomattavasti vähemmän vettä ja paljon enemmän steariinia. Kierrettiin ongelma sillä, että kastettiin ruusut seoksessa varmaan viidesti.

  VastaaPoista
 2. Onpa mahtava idea. Ei voi kuin hattua nostaa!

  VastaaPoista
 3. Heips. Mä oon tehnyt varmaan jo ainakin reilut pari vuotta noita sytykeruusuja. Meillä käytetään niitä kiukaanja takan sytyttämisessä.
  En ole kertaakaan ostanut steariinia vaan käytän kaikki kynttilän jämät. Ja niitähän tulee kun kynttilät palavat iltaisin pöydillä. Todellista kierrätystä.
  Oikein kivaa Joulun odotusta sinulle ja perheellesi täältä Unkarista jossa elämme tällä hetkellä.
  Pipsafi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!