torstai 15. joulukuuta 2011

Välipalatöitä

 Etsiessäni innostusta tehdä omia joululahjaompeluksia ja askarteluja loppuun, olen ottanut vastaan välipalaksi muutaman tilaustyön.

 Sinisävyisiä pinnejä työkaverille

Vaaleanpunainen avainnauha (ja pinkit korvikset ja pompula, jotka ei päässy kuvaan, työkaverille). Tuo musta-harmaa-valkoinen nauha on omaan käyttöön.

Mustat nappikorvikset ja musta palloinen kaulakoru Aarikan tyyliin kaverille. Kaulakorulla on mittaa n.90 cm ja käyttänyt olen 16mm helmiä n. 58kpl.

 Pussukat kaverille myöskin.Teki tehtävänsä nämä välipalatyöt. Nyt jaksaa taas keskittyä ainakin hetkeksi omiin joululahjatöihin. Kohtahan se joulu jo onkin.

8 kommenttia:

 1. Ihanat pinnit! Tämän "laitan korvan taakse" ja kokeilen joskus mitä saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania. Mä oon kans haaveillut tollasesta helmistä tehdystä avainnauhasta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Tilaaja on erittäin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 4. Jaahas! Täällä ne joulun lahjat näköjään syntyvät :)

  VastaaPoista
 5. Onpa nättejä! :) Ja heti iskin silmäni tuohon korvisten piparin muotoiseen aluspahviin. Tartteisin tollasen leikkurin.. Onks tuo leikattu Fiskarsilla vai jollain muun merkkisellä leikkurilla..?

  VastaaPoista
 6. Saara: Fiskarsseillakin noita tosiaan on mutta itsellä on vähän edullisempi malli, Xcut. Tuohon taustapahviin olen käyttänyt 3" kokoista pitsileikkuria. http://www.kivantahare.fi/paperileikkurit-sakset-kohok-xcut-c-61_80.html

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja välipalatöitä! :) Hauskaa joulua sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!