keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Musta-limeä seepraa

Musta- limeä seepraa.

Tämä tunika on tehty toiveiden mukaan. Pituutta pikkuisen yli polven ja vyötärölle tuollainen kevyt rypytys kumilangalla. Tosi kevyttä ja ohkaista kangasta, yhdellä ohuella kumilangalla olisi rypyttynyt vaikka kuinka pieneen suppuun.

Lähtökohta kaavana oli sama toppikaava ottobren lehdestä, mistä olen aiemminkin tunikoita tehnyt, nyt vain sain tuon alaosan ihan kokonaan muuttaa. Hyvin onnistui kuitenkin epäilyistäni huolimatta.Kanttaukset oli onneksi mustaa, kun jouduin vähän korjailemaan jälkikäteen.. Käyttäytyi peitetikkikoneessa ihan erilailla tällainen tavallista ohkaisempi trikoo, mitä olen aiemmin ommellut.


Aiemmin en olekaan tehnyt tällaista rypytystä onneksi ihan hyvin onnistui. Siksakin alla siis kulkee nurjalla ohkainen kumilanka. Tämmöiseen tyyliin päädyin, kun en saanut millään yhteistyössä ompelukoneeni kanssa sitä kumilankaa tulemaan sopivalla kireydellä suoraan alapuolalta.

Kankaan väri vähän vaihtelee kuvasta riippuen. Oli hankala kuvattava, mutta on siis aika kirkas lime oikeasti.

2 kommenttia:

 1. TÄÄ ON IHANA!! mistä oot ton kankaan löytäny??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana?! :) Ensivaikutelma mulla oli varsinkin livenä, että ihan järkyttävää kangasta :D Mutta kyllä tuohon väriin ym sitten alko pikkuhiljaa tottua ja nyt vois sanoo jo että on melko ok.. Tärkeintä tietysti, että tilaaja tykkäs tästä.

   Mutta siis Hanhelista tilasin kankaan, mutta eipä näköjään enää oo siellä tätä lime-mustaa vaan tilalle on tullu valko-musta.
   http://www.hanheli.fi/catalog/index.php?main_page=index&cPath=153

   Poista

Kiitos kommentistasi!