maanantai 10. syyskuuta 2012

Kissapussukka

Tein tällaisen pussukan söpöstä kissakankaasta. Jotakin "juttua" halusin tähän lisätä ja niinpä värkkäsin kännykkäkorun nauhaan parit helmet.

 
Kissapussukkaan sopii hyvin tuo hiiri-helmi :) Näitä varmaan laitan lisääkin tulevaisuudessa tekemiini pussukoihin. Violetin värin otin muuten vuorikankaasta, jota ei tullut kuvattuakaan.Pussukkaan mitenkään liittymätön on tämä henkilökorttirulla. Mutta kun nyt tein samana päivänä, niin näpsäsin kuvan siitäkin. Enpä oo pitkään aikaan tehnyt noita nappitöitä. Ehkä sain sillon viime syksynä pienen ähkyn niistä, niin sen jälkeen oon vaan tehnyt satunnaisesti näitä vaan tilauksesta.

2 kommenttia:

  1. Ihania kankaita Sinulla :) Kävin Jyskissä tässä taannoin ja huomasin, että niillä on kuviokankaita pakkakaupalla. Olen pitänyt tätä puotia lähinnä huonekalu- ja valmiiden sisustustuotteiden myyjänä. Näin siellä ihanan Singerin, jota kuolasin aikani :( Ehkä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeissa vieraillessa voi saada tartunnan mihin tahansa käsitöihin. :) Enpä ole pitkään aikaan käynytkään Jyskissä, sieltä saa ihan hyviä kankaita aika edullisestikin välillä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!