torstai 27. syyskuuta 2012

Sarjatyötä

Ihan alkuun haluaisin kiittää teitä arvontapostaukseen tulleista ihanista kommenteista <3. Vaikka eka mietin, että en sekoittaisi arpakommentteja omilla vastauksilla, niin laitoin nyt kuitenkin sinne sekaan vastauksia.. Vielä on hyvin aikaa osallistuakin. :)

********

Ompelukone surisi viime sunnuntaina..

Ruokaläpät

Ruokalappujen koko on noin 27cm x 45cm
Viininpunainen on pääasiassa näiden väritys, vaikka taitaa näyttää enemmän joltakin pinkiltä ja kantit ruskealta.. :)


 Kanttaus ei ole lempipuuhaani. Ei edes näiden ompelemisen jälkeen. Mutta paljon sujuvammin se sujui viimeisten kohdalla kuin ensimmäisten.

Nurjalla jälki ei ole joka kohdassa ihan priimaa.. Mutta käytännöllisyys kai näissä tärkempi on. Katsoin muuten vähän tarkemmalla silmällä meille äitiyspakkauksen (2010) mukana tullutta Finlaysonin kantattua ruokalappua, ja kyllä nämä jäljessä pärjäävät niille..


Toiveessa oli myös mutama sivulle tarralla kiinnittyvä ruokalappu. Tein kaksi prototyyppiä.
Kokeilun ja mahdollisten kehitysehdotusten jälkeen sitten vielä lisää näitä.

 Näihin suunnittelemiini ompelin nuo merkitkin.Kaikki rullalle ja päiväkotiin ahkeraan käyttöön. 

4 kommenttia:

 1. No huh, täällä on taas ahkeroitu! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa melkoinen pino! Tottapa sulla on vinokantinkääntäjä koneessa? Helepottaa hommaa melkoisesti. Tosin.. en minäkään hommasta tykkää, oli kääntäjä tai ei! :)

  Aina sitä on kriittinen omaan työjälkeen, mutta pitäisi armahtaa itseään! Kenenkään jälki ei joka kerta voi olla 100% onnistunutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän mulla semmoista kääntäjää ole. Tuo oli semmosta tavallista valmista vinonauhaa. Onko sulla kokemusta noista kääntäjistä puuvillakankaallekin? Mistä niitä muuten saa?

   Poista

Kiitos kommentistasi!