tiistai 16. elokuuta 2011

Kotona ollaan

 Kun päästiin kotiin viikon mittaisesta reissusta oli pakko päästä ompelemaan jotain nopeaa. Olihan viikon käsityöpaasto jo aika rankka kokemus! Näitä korttipussukoita siis taas. Helppoja, ei tarvinnut ohjetta, sen kun vaan leikkeli ja ompeli.

(kuvanlaatu on surkeaa, taattua hämärässä kuvattua kännykkälaatua)

Tuota sarjakuvakangasta oli pakko tilata itsellekin, kun näin sitä toisessa käsityöblogissa..

"Thanks babe. Mother'll never taste the arsenic!"

Tuo valkoinen vetoketju toisessa sanomalehti pussukassa ei oikein toiminut näin pieneen pussukkaan. Oli liian iso hammastus ja kankeasti  taipui noista päistä, mutta ihan käytettävä on. Jatkossas kuitenin käytän vain noita sirompia vetoketjuja.

Näitä on kohta joka kortille omansa :)11 kommenttia:

 1. Kiittää pussukasta! Ennen joulua voisin tulla pipiahtamaan ja tekemään tilauksen yhdestä tai ehkä kolmesta pussukasta.. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi makeeta toi sanomalehtikangas! Mistä se on? Mulle kans :D

  VastaaPoista
 3. Hehee Pirkko! Sarjakuvakankaan alkuperää ei varmaan tarvi kertoo :) Mutta se sanolehtikangas on etsystä: http://www.etsy.com/listing/75822339/1-meter-cotton-fabric-brown-rabbit?ga_search_query=rabbit&ga_search_type=user_shop_ttt_id_6272560 Samaiseen kauppaan oli tullu vaikka mitä ihania kankaita sen jälkeen, kun oon tuon sieltä tilannut.. Pitää koittaa pysyä pois koko etsystä. :)

  VastaaPoista
 4. Naps naps vaan joo :D Oli muuten aika kiva kauppa, et ei tullu kovin edulliseks toi "kangastarve"... Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Mä voisin ostaa sulta tommosen pussukan meikkipussiksi. Huulikiilto, -rasva ja puuteri mulla tarvii vaan mahduttaa yleensä. Mitä ois tämmöiselle hintaa?

  VastaaPoista
 6. Minni: Luulisin, että noille meikeille vois tuo pussukka riittääkiin. 4,5e olen noista pyytänyt. Haluukko tulla käymään joku päivä? :)

  VastaaPoista
 7. Täällä kiittää yksi onnellinen pussukan omistaja uudelleen. Pussukka on testattu tosi tilanteessa viikon ajan etelän lomalla ja oli täydellinen. :) aivainkortti ja jäätelörahnat mahtui hyvin mukaan eikä tarvinnt isoa lompakkoa tyhjennellä.

  VastaaPoista
 8. Emmi: No olipa hyvä että ehti sinne mukaan :)

  VastaaPoista
 9. Kivan näköinen tuo mustavalkoinen. Niin mistä tilasit kankaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota sanomlehtikankaan myyjää en enää etsy:stä löytänyt, mutta sarjakuvakangas on täältä: http://www.fabricinspirations.co.uk/acatalog/Dysfunctional_Family_Fabric.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!