keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tilaustyökassi ja itsellekin samalla..

Nuorempi isosiskoni tilasi itselleen kassin.
 Eikun siis ompeluhommiin.

 Malli sama kuin aiemminkin
Kankaat Löytö-Palasta Oulusta

Tämän kassin ompelu alkaa käydä jo aika helposti.

  Sisälle tein piilotaskun ja kassin suussa on magneettilukko. (Löysin vähän pienempiä lukkoja, jotka sopii mielestäni paremmin kooltaan tähän kassiin.)

Kassin kaveriksi toivottiin myös pientä korttipussukkaa. En nyt muistannut mitata valmiin pussukan kokoa, mutta saumanvaroineen on 14cm x 9,5cm. Saumanvara minulla on 7.5mm, jolloin ompelu on helppoa, kun kankaanreuna kulkee ommellessa täsmälleen paininjalan reunaa.


Sitten se kassi myös itselle:

Buttercup Bag (enlarged version)
Ajattelin kokeilla, miten toimii tämä vähän suurempana, ja toivottavasti toimii sillä tänne mahtuisi muutakin kuin rahapussi, kännykkä ja avaimet. Esimerkiksi eväät töihin..

Tuon kaavanhan olisi voinut suurentaa itsekin kopiokoneella noin 130%:n kokoon, mutta ostin sen sitten sieltä nettisivuilta, kun samalla osti myös "lisenssin", jolla saa myydä tuolla ohjeella tehtyjä kasseja. Eipä siis kukaan haasta minua ameriikasta oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta, sehän on siellä tunnetusti suuri rikos!

Tänne myös sisälle piilotasku ja magneettilukko.

 Tein sitten itsellekin samalla tuon korttipussukan. Se on samankokoinen kuin se toinenkin, niin voi vähän verrata noita kassien kokoeroja. Ei tullut otettua kuvaa jossa kummankin kokoinen kassi olisi vierekkäin.Nyt on siskoilla samanlaiset kassit. :)

5 kommenttia:

 1. Hauska kangas. Ja ihana malli! tarttis itekkin joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. niin minkäs kokoinen tää kassi on (ei himota eiii...)?

  VastaaPoista
 3. Minni: Hieman himotusta hillitsemään voin kertoa, että tuo kassi on tosi ihana!

  Pienemmän kassin suu on 21cm leveä ja korkeutta on 18cm. Just sopiva rahapussille, kännykälle, avaimille, kalenterille ja parille meikille esim. Ja oon tunkenu sinne harson ja tutinkin vielä..

  Isomman kassin suu on 27cm ja korkeutta 24cm. Sinne mahtuu siis vielä enemmän. Kokemusta ei oo vielä muuten kassin toimivuudesta, mutta Jarin äiti on tykänny, kun oon sille semmosen tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!