perjantai 5. elokuuta 2011

Viimeistellyt nappikorvikset


 Huh, nyt on saatu epoksit sekoiteltua korvisten pohjiin ja kaikki kunnialla liimattua. Valmiit korvikset olikin sitten kiva laittaa noihin tasutoihin, jotka olen jo aiemmin askarrelut. Kivemmilta korvikset näyttää näin, kun vain sekalaisessa kasassa ollessaan.

 Jos oikein laskin niin nyt valmistui 41 paria.

 Ruutua.

 Punaista.

 Kultahippuja.

 Pirteää.

 Turkoosia.

 Musta-valkoista.

Keltaista.

Ruskeaa.

Iloista.

Täytyy tehdä hinnastoa uudelleen, kun eihän siinä nämä korviksetkaan ole ollenkaan mukana. Nappikorvisparille ajattelin hinnaksi 6€. Nämä kaikki siis ei tosiaan ole ihan vaan omaan käyttöön.. Tai no olis hetkeksi aikaa ratkaistu korvisongelmat :)

Nyt täytyy pitää vähän näistä nappihommista taukoa, ettei ala ihan korvista pursuta. Kivoja nämä ovat ja tykkään näpräillä näitä, mutta tarviiko niitä sitten kerralla alkaa tekemään usempaa kymmentä kappaletta?!

muoks. 12.8.11 korjasin vähän korvisten hintaa

4 kommenttia:

 1. These earrings are very pretty!
  Happy weekend!
  Sue.

  VastaaPoista
 2. Todella upeita korviksia. Olen ostanut myyjäisistä vastaavat korvikset 15 euron hintaan, eli voit kyllä nostaa hintaa hieman. Voisitko varata ainakin parit minulle, että ehdin ostaa sellaiset ennen kuin kaikki ehtivät mennä?

  VastaaPoista
 3. Voinhan minä sulle parit korvikset varata ja postittaakin. Laita vaikka sähköpostia mistä olisit kiinnostunut.

  Ja ohhoh, on ollu hinta kohdallaan ostamissasi korviksissa. Tosin jos näitä tuntipalkalla tekisi ja kaikki messupöytävuokrat pitäisi kattaa, niin nouseehan se hinta.. Itse vähän mirtin jo kanssa, että taidan 6(-7)e laittaa parille hintaa, kun on näissä aika näprääminen.. Vielä en ole yhtään myynyt, niin voi vielä miettiä hintaa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!