perjantai 19. elokuuta 2011

Velourhousut ja nauhalelut

 Ei hyvää päivää sentään näitä mun housuompeluita. Näistä housuissa kyllä on etu- ja takakappaleet ihan oikein, ja kaksi lahjettakin löytyy, mutta tuo aplikaatio.. Liimasin sen sitten tuonne lahkeeseen, ja vielä väärinpäin. Nuoli osoittaa sinne, minne olin sitä oikeasti ajatellut..


Ohje kirjasta Ompele lapselle pehmeitä vaatteita neuloksesta, koko 80 (Housun pituus oli vissiin tarkotettu niin että laittaa resorit eikä käännä kuminauhakujaa. No ovat kuitenkin just sopivat juuri nyt)
Velourit Kestovaippakaupasta, olivat silloin hyvässä tarjouksessa :)

Merkkasin leikkausvaiheessa kyllä sen kumpi pää on vyötäröä, mutta sitten kun seuraavana päivänä ehdin silittämään aplikaatiokuvaa kiinni niin muistin väärin, mikä nuppineula tarkoitti mitäkin.. Argh.. Noo siinä puoli päivää noita aina välillä katseltuani, niin päätin kuitenkin jatkaa.

Ja koska sarjatyönä teen usein toisetkin samaa tahtia, niin syntyi toisetkin samanmoiset housut. Nyt kun nämä ovat valmiit, niin olen alkanut jo tykätä näistä :) Ja olen ihan tyytyväinen aplikointiinkin. Koskaan en ole tainnut vaatteisiin mitään aplikoida, ja onhan se vähän erilaista, kuin joustamattomilla puuvillakankailla.

Loistava aplikointiohje löytyy Maitotyttöpaidat blogista! Täältä vielä vähän lisäneuvoja siihen, kuinka kuvan saa helpommin näköisekseen.

Housukankaita leikatessa leikkelin myös kankaita nauhaleluihin. Tämä on ollu työlistalla jo kauemmin, mutta en oo saanu vaan aikaseksi. Kohta tuo poikakin jo on niin iso, ettei sitä kiinnosta..


Ja eihän sitä tosiaan vaan yhtä voinut tehdä, joten seuraavat kappaleet menee tuonne lahjalaatikkoon. Tässä syksyn ja talven mittaan ei taida tarvia miettiä, löytyisikö näille joku saajakin. :)Kaikki kolme yhdes' koos.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköiset ovat noinkin! Virhettä ei olisi edes huomannut, jos et olisi sanonut :) Kiva tuo tassu, oletko vapaalla kädellä piirtänyt vai löytyykö tuo jostain?

  VastaaPoista
 2. Minun piirustustaidoilla ei onnistuisi noin kiva tassukaan :) Täältä löytyy:

  http://www.planetapplique.com/free-designs/cat_40.html

  VastaaPoista
 3. Those pants are really cute, I will look up the link for the applique, thanks for sharing.
  Sue.

  VastaaPoista
 4. En mäkään ois tota virhettä tajunnut :) Noihin rätteihin saa kivasti nauhoja kulumaan ja sit on hyvä syy ostaa uusia tilalle :D

  VastaaPoista
 5. Katja: Aivan! Varsinkin jotkut noista nauhoista on ihan blääh nykyään niin pitää saada johonkin kulumaan..

  VastaaPoista
 6. Ihanahan tuo aplikaatio on noin! Sehän menee sinne päin mihin jalatkin. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!