sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ajomatka askartelut

 Avainnauhojen solmiminen on juuri sopivaa puuhaa ajomatkoille. Olen koonnut valmiiksi settejä pikku minigrip pusseihin, jotta ei mukaan tarvi ottaa kaikkia avainnauhatarvikkeita. Nauhat olen siis leikannut valmiiksi ja valinnut helmetkin, niin on helppo vain alkaa solmia.

Näitä olen tehnyt aiemminkin, myynyt työkavereille ja lahjaksikin antanut. Jopa niin paljon, että tuli ihan kyllästys! Mutta nyt melkein vuoden tauon jälkeen on nämäkin taas alkanut kiinnostaa, ja näitähän on taas kiva tehdä. :) Pari vai kolmekin vuotta sitten olin makrame kurssilla, jossa opin nuo solmut.
Näillä on pituutta n.90cm plus sitten tuo avainlukko.
Noita avainnauhan mekanismeja olen tilannut Valtran nettikaupasta. On juuri oikean levyiset turvalukot (,jotka tulee siis niskan kohdalle) ja hyvän malliset avainlukot/papukaijalukot.

Näistä avainnauhoista sain valmiiksi kolme kun kävimme päiväreissun Sievolan tilalla Paimiossa. Kiitos Tiikerinliljalle vinkistä!


1 kommentti:

  1. Onpas tosi kivan näkösiä :) Mä ite inhoon kantaa avaimia tai ylipäänsä mitään taskuissa, joten pitäs varmaan itekin askarrella joku kiva avainnauha.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!