sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Sunnuntain puuhailut

Tänään on valmistunut taas muutamat nappityöt..

Magneettisetti 1

Magneettisetti 2, tykkään!

Näille on tällaiset kivat tina?rasiat.

Kokeilin tehdä myös sormuksia, ei hullumpia nämäkään.

Täytyy jatkossa palkata joku käsimalli kuvauksia varten :)


Huopapalanen kuumaliimattu napinpohjalle ja itse sormusosa liimattu E6000 koruliimalla. Tukevalta tuntuu.

Sitten olen suunnitellut jo aiemmin valmistuneille pinneille jotain taustapaperia. Tällaiseen nyt päädyin.

Pelkkä kartonki ei kestänyt näpsyllisien pinnien kiinnittämistä, niinpä kokeilin laminoida pinnipohjat ja jes! Nyt kestää ja saan nuo näpsytkin nätisti esille. Tässä tänään valmistuneet näpsyt. Pitää käydä ostamassa lisää kartonkia ja tulostella ja laminoide lisää noita pohjia, niin saa kaikki aiemmin valmistuneetkin näpsyt nätimmät pohjat.

Olen myös hahmotellut tämmöistä hinnastoa jo myyjäisiä ajatellen. Pitää varmaan jotenkin vielä muokata, kun ei oikein vielä miellytä silmää.

Tänään kokeilin tehdä myös muutaman "pillow box" lahjarasian. Kaavat googletin ja muokkasin vielä vähän wordillä halutun kokoiseksi.

Näihin mahtuu sopivasti esim. tuommoiset näpsyt. Pelkälle kirjanmerkille vähän iso on tämä, mutta jos esim karkkia laittaa vähän sekaan niin tulee kiva lahja. :)
 Laitetaan vielä muistiin tällä viikolla valmistuneet neuvolakortin kannet. Toiset lähti tilaustyönä syntymäpäiväsankarille (joka siis on jo lahjan saanut, niin voi tänne bloggailla :)) ja toiset jäi tänne minulle odottelemaan, jos vaikka ottaisinkin nämä käyttöön jo aiemmin valmistuneiden tilalle. Näistä tuli itsellekin tosi mieluisat kuosiltaan.

Kannet sisältä.
Sunnuntai-ilta terveisiä kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Ihania väkerryksiä. Taito sen kuin on karttunut ammoisista ajoista.. Hinnastoa katsellessa jäin miettimään mikä ihme on henkilökorttirulla?
  Milloin pääsee ostoksille ja missä?
  Saako tilata?

  VastaaPoista
 2. Joo, ehkä hieman karttunut :) Muistan kun vaihdon ala-asteella virkkauksia vieressä istuvan kaverin kanssa, kun sillä tuli niin hienoo ja mulla ei. Kummasti opettaja ihmetteli, että mites tämä käsiala näin yhtäkkiä vaihtui...
  Mutta siis henkilökorttirullia on muutama tässä postauksessa: http://satajayksikasityota.blogspot.com/2011/07/kymmenen-kuumaliimapotkoa-myohemmin.html
  Ne on vähän niinkö semmoset hiihtohissilippurullat, että voi sitä hissilippua "vedättää" lähemmäs tarkastajaa.. Vaikea selittää.
  Toistaiseksi tämä kotimyymälä palvelee niissä puitteissa kun ollaan kotona. Käymään saa siis tulla, ja otetaan tilauksia vastaan vaikka sähköpostitsekin: satajayksi@gmail.com. Kaikkiahan en oo välttämättä blogannu ja kaikkia blogattujakaan ei välttämättä oo enää saatavilla.. Mutta katsotaan sitten mistä oisit kiinnostunut.. :)

  VastaaPoista
 3. heipsis!
  missäköhän sijaitsee tuo kotimyymälä jonne noita myytäviä juttuja saisi sitten tulla ihastelemaan? :) ihania nuo näpsyt varsinkin!
  Ysviltä bongasin blogisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!