keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pussukoita, taas


 Taas olen surautellut pari pussukkaa.. Mutta kun löysin niin kivan ohjeen. Ja luulenpa että tällä ohjeella tulen tekemään jatkossakin. Pikku erojahan näissä kaikissa löytyneissä pussukka ohjeissa on, mutta siinähän se juuri on, että pikkujutuista saattaa se innostus olla joskus kiinnni. Ohje: Sew Mama Sew -blogista, Spoiled cosmetic case 
(Tuolla sivuilla on muuten paljon muutakin semmoista mitä voisi ommella.. Jos aikaa ois enemmän..)


 Ulkopuolen kangas tuli kaupanpäällisenä, kun tilasin kankaita sieltä Taiwanista tässä joku aika sitten. Ihmettelin pakettia aukastessa, että en kyllä muista tämmöistä fat quarteria (18"x22" eli n. 45cm x 55cm) tilanneeni, ja varsinkin kun siellä oli vielä toinenkin samankokoinen kangaspala ylimääräisenä. Aika reilut kaupan päälliset, enhän minä kuitenkaan niiiiin paljoa tilannut sieltä. Suomalaisista kaupoista kun saattaa saada vain pari 5cmx5cm mittasta kangasnäytettä mukana.


Hahmottelin jo alustavasti joululahja!listaa, että sattuisiko näillä pusseilla olla jotain käyttöä siihen tarkoitukseen. Aika heikolta näytti kuitenkin joululahja käyttö, niin eiköhän näistä pari päädy tuonne minun myynnissä olevien tavaroiden laatikkoon.

7 kommenttia:

 1. Your cosmetic bags are lovely.
  I like the fabric , so fresh and colourful.
  Sue.

  VastaaPoista
 2. Todella suloisia :) Kankaan kuosi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, aivan ihania! Täällä on vaikka mitä ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pussukat ja kangas on todella suloinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!