maanantai 25. heinäkuuta 2011

Paperiaskartelua


Mainio kuplapussiohje annan aarteet blogista.
Kokoa näillä suljettuna 10cm x 14 cm 

Näihin pusseihin käytin ehkä vähän turhankin jäykkää paperia. Aika nafti pussi tuli eikä mitään paksua ainakaan voi tuonne tunkea. Seuraavalla kerralla jotain vähän ohuempaa kuin yli 200g:sta paperia. Tai luulen että nämä pussit toimisi paremmin ilman kuplamuovia, on sen verran notkeaa paperia kuitenkin, ihan kuin paksua tapettia.

Siinä samalla kun tuli kaivettua skräppipapereita muutenkin esiin niin kokeilin kapeampaa mallia näistä pillow boxeista.
Kavennettu malli siis 12cm x 7cm
Tästä innostuneena ajattelin koittaa noista aiemmista askarteluista ylijääneitä paperisuiruja hyödyntää... Hmm, ei mennyt ihan niinkuin strömssössä.. (kulunut sanonta, tiedetään, mutta niin osuva!) Eikä mennyt edes niin kuin annan aarteet blogissa..:)


Kortin sisäpuolta koitin myös vähän piristää. Ehkä tämä korttimalli tästä vielä paranee, kunhan vaan vähän hion yksityiskohtia. Ja sommittelu kurssille voisi myös osallistua.. Nooh, jos koitan rajoittaa kuitenkin tätä korttiaskartelua ihan vain tälläiselle aloittelija tasolle. Korttiaskartelu kun on taas ihan oma suuri maailmansa...

4 kommenttia:

 1. jopas oot inspiroitunut ;) toi tähtikortti on ihan valtavan upea. siis vau. kuplapussien kanssa huomasin saman, että ne vähän paksummat skräppipaperit on liian paksuja noihin. ne ohuemmat (tai siis tavalliset) kestää ihan hyvin, kerran yksi kirje mulle palautui kun ei posti ollut löytänyt osoitetta ja ihan hyvässä kunnossa oli kuplapussi ja lähti vielä uudellekin matkalle :D

  VastaaPoista
 2. Voi miten hienoja! Tosi hyvä idea tuo kuplamuovikuori :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo pussukat! Mä just tänään mietin, että miten pakkailisin esim. jouluksi lahjoja, kun oon miettinyt mm. korviksien tekoa. Tuossa yksi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 4. Nuo kuplamuovipussit on tosiaan käteviä! Ja helppoja tehdä :) Itsekin viimeistään joulun alla teen sitten lisää, kun tietää minkämuotoisia tarvitsee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!