lauantai 9. heinäkuuta 2011

MuistipeliTässä bloggerissa tuntuu tuo kuvien lisäily välillä hieman tökkivän. Ja jos kerralla ei onnistu, niin en minä ainakaan jaksa aikaa tuhlata semmoseen. Arg!

Noh tänään toimii oikein hyvin, joten pääsen taas bloggaamaan :) Bloggausvuorossa tällä kertaa olisi muistipeli. Idea on Pilttipiirin sivuilta. Googlettamalla etsin ideoita, miten noita kertyviä piltti ym purkkeja voisi hyödyntää, ja törmäsin tähän muistipeli ideaan. Harmi tosin kun tähän ei käy kuin nuo piltti purkkien kannet ja jää sitten vielä ylimääräiseksi se varsinainen lasipurkki, mutta ainakin osittainen uusiokäyttö onnistuu näin.Ylhäällä vasemmalla on nuo pilttipiirin sivuilta tulostetut kuvat ja sitten kun sattumalta törmäsin kankaita surffaillessani Etsyssä noihin valmiisiin ympyräkuviin, niin pitihän ne sitten saada. Kiva saada vähän vaihtelua ja voi tehdä muistipelin joko pojille tai tytöille enemmän suunnatusti.
Kuvat on laminoitu ja kiinnitetty kuumaliimalla kannen pohjaan.

Kaapin perältä löytyi myös ylimääräinen lorupussi, joka sopii hyvin tähänkin tarkoitukseen!

6 kommenttia:

 1. Kiva idea! täytyneepä itelläkin alka korkkien keräämiseen.

  VastaaPoista
 2. Ihanainen Kitty peli :) Vaan kerropa miten sait ne teippien liimat irti kansista? Mulla on ollut tämä kesken jo vuoden, kun olen niitä kansia liotellut ja hinkannut sen seitsemän kertaa :(

  T. Kaisa

  VastaaPoista
 3. Kynsilakka! Mullakin meni hermo kun eri astianpesuaineita koitin, patapataa ja ihmesientä.. Mikään ei oikein toiminut, mutta tuo kynsilakka on tosi hyvä eikä vie sitä itse kannen väriä ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Niin siis kynsilakanPOISTOAINE.. Ei kannattas yrittää nopeesti kännykällä surfatessa vastata..

  VastaaPoista
 5. Tulinpa vielä lisäämään, että noissa kynsilakanpoistoaineissakin on eroja! Lumenen on mulla toiminut toistaiseksi parhaiten. Kahta muutakin merkkiä kokeilin tässä välillä ja hermot meinas mennä!

  VastaaPoista
 6. Ite oon tehny sukulaistytölle muistipelin, missä perheen ja lähisukulaisten naamat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!