keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Key fob's.....

Key fob, key fob, key fob. Tai ihan tavallisesti suomeksi avaimenperä, avaimenperä, avaimenperä. Kyllä nämä nyt vähäksi aikaa saa riittää! Ei voi kohta sanoa, että ihan harrastumielessä näitä teen... Kuvasin ja bloggaan nyt kaikki, mitä olen tähän mennessä tehnyt, tänään valmistui viimeisimmät.

Pinkkiä ja punaista, koko M

Sekalaisia M koon key fobeja, joita olen aiemmin tehnyt.
Sekalaista, kokoa M
Kokoa L

Muutama kokoa XL

Neljän eri mitaisia olen näitä tehnyt, S on siis lapsille tai aikuiselle "sormirenkaaksi", M on perus naisten koko, L olisi mies/naiskoko, ja XL sitten isoille kourille. Omaan käteen sopii M koko, L koko miehelle ja vajaa 4v siskontytölle ainakin tuo S. Luulisin että S olisi sopiva ainakin noin 1-2luokkalaisille. Pitää mallata sitten kun sopivan ikäisiä lapsia tapaa. Leveyttä näillä on se 1 tuuma eli n.2,5cm.

Lastenkoko, eli S
Lasten kokoa.

Lasten kokoa.

..ja lasten kokoa.


Tykkkään käyttää näitä erityisesti siksi, että ranteeseen pujotettuna näistä saa mukavasti vetovoimaa avatessa painavempaakin ovea. Eikä tarvi pelätä että hajoaisi.

6 kommenttia:

 1. Jepjep, tälle blogille sopii hyvin nimeksi sata ja yksi käsityötä varsinkin tän postauksen jälkeen :) Kylläpä on avaimenperiä, melko ihania!

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla :)
  Ihania nappiaskarteluja täällä!

  VastaaPoista
 3. Oletpahan värkkäillyt aika kasan avaimenperiä, ja paljon paljon onnea vauvasta!!!

  VastaaPoista
 4. tosi kivoja nämä. olisi just hyviä vaikkapa lenkille, kun ainakin näissä kesälenkkivaatteissa mulla ei ole taskuja minne avaimen piilottaisi ja juostessa sellainen kaulanauha taas hölskyy vähän ikävästi... :D

  VastaaPoista
 5. Mistä hankit tuota rautatarviketta key fobeihin?

  VastaaPoista
 6. Heippa Anonyymi, täältä olen tilaillut: http://www.etsy.com/shop/everythingribbons?section_id=5492214 . En ole löytänyt mistään lähempää, saattaahan olla että jossainpäin Suomea tai edes euroopan sisällä joku kauppa löytyisi mutta en ole vain törmänny...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!