perjantai 23. syyskuuta 2011

Blogitunnustus :)

Kauaa ei tämä blogi ole vielä ollut pystyssä, joten iloinen yllätys oli, kun Katja laittoi viestiä, että hänen Sinulle-blogistaan löytyy blogilleni jo tunnustus. 


Tässä tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen, jonka jälkeen se lähetetään eteenpäin viidelle muulle bloggaajalle.

1. Lempiruoka: Hmm, tämähän ei tarkoita sitä ruokaa, mitä useimmin tulee kotona syötyä.. Perunamuusi ja kalapuikot ne taitaa olla, tykkään aika simppelistä, enkä siis kovin voimakkaasti maustetusta ruuasta.

2. Lempimakeiseni: Liekö ihan totta, että minut on pitänyt "pakolla" aikanaan opettaa karkkia syömään, mutta en niiden suurkuluttaja ole vieläkään. Mutta ehdoton suosikki on Fazerin Geisha-suklaa. Joulun aikaan tosin niistäkin saa nopeasti tarpeekseen..

3. Lempiluettavani: Tällä hetkellä ei juuri ehdi mitään lukemaan, mutta Patricia Cornwell ja Torey Hayden ovat lempikirjailijoitani.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Vaihtelee paljon kausittain. Tällä hetkellä ommellen ja neuloen. 

5. Lempielokuva: Kaikki missä esiintyy Russel Crove :)

Tunnustuksen annan eteenpäin näille viidelle blogille, ja kun klikkaat niitä katsomaan, niin voit ehkä päätellä, miksi niissä tykkään vierailla :) Enkä taida olla ainoa, joka näitä tunnustuksiakin heille osoittaa..


Ja kiitos Katjalle vielä tunnustuksesta. Se piristi minunkin sateista ja harmaata päivää :)

*muokkaus klo 23
Pirkko laittoikin eteenpäin laittamani tunnustuksen takaisinkin päin. Hänellä tosin oli muutama jatkokehitelty ja tuunattu kysymys vielä vastattavaksi. Tässäpä minun vastaukset:

1.       Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten? Tilkkutäkki jonka tein siskontytölle vauvalahjaksi. Tikkasin ruutuihin koneella eri eläimien ääriviivoja, ja niitä ruutujahan oli aika monta. Ruutujen yhdistämisen jälki ei ollut kyllä ihan priimaa, mutta erittäin tyytyväinen olin/olen aikaansaannokseeni.
2.       Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt?
Hmm, Italian reissulla näin paljon kauniita rakennuksia. Osaksi varmasti siksikin, kun olivat niin erilaisia kuin täällä kotona.

3.       Laulu, joka koskettaa sinua syvästi?
Jenni Vartiaisen 'Missä muruseni on' on jo niin kulunut ettei se enää kosketa, joten valitsen 
Janne Raappanen 'Jos vain voisin'

4.       Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?
Vähäiset yöunet, saa syyttää kyllä itseäkin, kun ei malta (esim tältä bloggaamiselta) mennä ajoissa nukkumaan.
 
5.       Mistä asioista nautit eniten arjessasi?
Pojan ilosteluhetket <3 

4 kommenttia:

 1. Pirkko kiittää, kuittaa ja laittaa bumerangina takaisin :D

  VastaaPoista
 2. Oijjoi! Olipa tosiaan hämillisen piristävä yllätys! Iso kiitos ja kumarrus. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Suuret kiitokset tunnustuksesta! Tuli oikein hyvälle tuulelle :) Nyt on pitänyt vain niin hirmuisen kiirettä ettei ole kerinnyt ottamaan asiaa esille omassa blogissa.

  Voimia Sinulle, jos ymmärsin viimeisimmän postauksen oikein!

  VastaaPoista
 4. "Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten? -Tilkkutäkki jonka tein siskontytölle vauvalahjaksi."

  --> Ja se olikin kovassa käytössä! Pian saa taas ottaa käyttöön, mutta vielä saa jännittää, että kumpi puoli tulee päällepäin näkyville :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!